Szinte fotorealisztikus minőségű animáció készült a Starship kilövéséről 2021 / 12 / 01 / Bobák Áron

Bár a SpaceX új űrhajójának az első orbitális tesztjére még legalább januárig várnunk kell, Corey Bassnak köszönhetően már most megnézhetjük, hogyan is fog zajlani egy Starship-kilövés a valóságban. Az animátor a kilövéstől egészen a Super Heavy hordozórakéta visszaérkezéséig mutatja be a Starship útját, a videó hitelességét pedig nagyban növeli, hogy pontosan olyan kamerabeállításokkal dolgozott, amilyeneket a SpaceX szokott használni a valódi kilövések során. A kilövés így is részben az alkotó fantáziáját tükrözi, hiszen ahogy azt Bass is elismeri, egyelőre nagyon kevés konkrétumot lehet tudni arról, hogyan fog működni a Super Heavyt elkapó kar, így ennek bemutatásánál csak a saját elképzeléseire tudott támaszkodni. Az biztos, hogy a 120 méter magas rakétarendszer első útja nem így fog kinézni, ugyanis korábbi információk szerint a SpaceX ezen a teszten meg sem próbálja egyben visszahozni az űrhajót és a hordozórakétát, de Musk szavai szerint már az is sikernek számítana, ha a Starship nem robbanna fel a kilövés során.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.