Teljes tanktemetőt talált egy ukrán drón Oroszországban – íme a felvétel! 2022 / 11 / 27 / Felkai Ádám

A felvétel szeptemberben készült, és egy ukrán Leleka–100 felderítő drón készítette, amely berepült az orosz területek fölé. A területen harckocsik, tarackok és gyalogsági harcjárművek láthatóak – a felvételt az ukrán hadsereg osztotta meg. A „tanktemető” Birjucs városában, a belgorodi régióban, kevesebb mint hét kilométerre az ukrajnai Harkovtól található. Az ukrán hadsereg szerint a területen a sérült járművek javítása, illetve újrahasznosítása folyt – viszont ahogy haladt előre az idő, úgy több jármű érkezett ide, mint amennyi harcképes állapotban távozott. Ennek köszönhető ez a tanktemető látványvilág. Az ukránok amúgy még két ilyen helyről tudnak – akad egy-egy „tanktemető” Golovchino faluban és egy másik Dzsankoj közelében a megszállt Krímben. (Egyébként ilyen helyszínek a határ orosz oldalán már a mostani inváziót megelőző időkből is ismertek.) Az orosz hadsereg veszteségeit mindenki máshogy jelenti, de például a nyílt és független elemző oldal, az Oryx Blog szerint az oroszok járművesztesége eddig meghaladhatta a 8 ezret – ez a szám többek közt 1505 harckocsit, és 1757 gyalogsági harcjárművet foglal magába. (Forrás: Interesting Engineering)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Ilyen volt a világ legkülönlegesebb tömegközlekedési eszközén utazni 120 évvel ezelőtt
Ilyen volt a világ legkülönlegesebb tömegközlekedési eszközén utazni 120 évvel ezelőtt
A wuppertali függővasút még ma is üzemel, igaz, sokat változott.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.