Tizedannyi idő alatt ért be a munkahelyére a Jetson Aero társalapítója az egyszemélyes légitaxijukat vezetve 2022 / 06 / 21 / Palotai Nándor

A Jetson One légitaxi egy olyan egyszemélyes multikopter, mely akár 102km/órás sebességre is képes. 20 perces üzemidejével ugyan nem a csúcskategóriát képviseli, azonban azt már többször bebizonyította, hogy egyedülálló repülési élményt ad. A svéd Jetson Aero vállalat társalapítója, Tomasz Patan május.21-én otthonából a munkahelyére repült az együléses elektromos légitaxival, mellyel állítása szerint mintegy 88%-kal csökkent az utazási idő. A repülésről a napokban tették közzé az alábbi videót. (Fotó: Jetson)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.