Kicsit a Jedi visszatért is megidézi a Jetson One-ról készült legújabb videó 2021 / 11 / 24 / Bobák Áron

A svéd cég által kifejlesztett, egyszemélyes multikopter ugyan nem a legfejlettebb az eVTOL-ok között, és húszperces üzemidejéből adódóan A-ból B-be való közlekedésre nem igazán alkalmas, ugyanakkor azon kevesek, akik időben lefoglalták maguknak a harmincmillió forintos gépet, jövőre már be is pattanhatnak a több mint 100 km/h-s végsebességű drónba. Hogy milyen élményben lesz részük, azt a gyártó most egy új videóval igyekszik érzékeltetni, amelyben egy erdőben járatják meg a Jetson One-t. Bár a videó nem lett annyira látványos, mint a Jedi visszatér ikonikus jelenetei az erdőben száguldozó birodalmi robogókkal, de a részben a pilótafülkéből rögzített felvétel így is olyan hatást kelt, mintha egy alacsony költségvetésű sci-fit néznénk.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Felszerelték a B-2 Spiritet az USA legújabb atombombájával
Felszerelték a B-2 Spiritet az USA legújabb atombombájával
Remélhetőleg sosem fogják élesben bevetni.
“Elképzelhetetlen” veszélyben a kereskedelmi repülőjáratok az egyre hevesebb GPS-támadások miatt
“Elképzelhetetlen” veszélyben a kereskedelmi repülőjáratok az egyre hevesebb GPS-támadások miatt
A kereskedelmi járatok a Közel-Kelet felett “elképzelhetetlen” fenyegetéssel szembesülnek újabban: a GPS-rendszert ért, eddig példátlan “spoofing” támadások miatt szeptember óta több tucat esetben hibásodtak meg a navigációs rendszerek. A helyzetet rontja, hogy egyelőre nem lehet pontosan tudni, ki áll a támadások mögött, és ezek elhárítására sincs jelenleg ötlet.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.