Kicsit a Jedi visszatért is megidézi a Jetson One-ról készült legújabb videó 2021 / 11 / 24 / Bobák Áron

A svéd cég által kifejlesztett, egyszemélyes multikopter ugyan nem a legfejlettebb az eVTOL-ok között, és húszperces üzemidejéből adódóan A-ból B-be való közlekedésre nem igazán alkalmas, ugyanakkor azon kevesek, akik időben lefoglalták maguknak a harmincmillió forintos gépet, jövőre már be is pattanhatnak a több mint 100 km/h-s végsebességű drónba. Hogy milyen élményben lesz részük, azt a gyártó most egy új videóval igyekszik érzékeltetni, amelyben egy erdőben járatják meg a Jetson One-t. Bár a videó nem lett annyira látványos, mint a Jedi visszatér ikonikus jelenetei az erdőben száguldozó birodalmi robogókkal, de a részben a pilótafülkéből rögzített felvétel így is olyan hatást kelt, mintha egy alacsony költségvetésű sci-fit néznénk.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
"Olyasmit készítünk, ami már nem is igazán autó" - mondta Musk a napokban az új Tesla Roadsterről, amit a tervek szerint még idén bemutatnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.