Úgy néz ki, mint egy autó, de valójában bicikli 2024 / 06 / 08 / Bobák Zsófia

A francia startup által tervezett Karbike egy speciális hibrid jármű: egy mikroautó és egy teherkerékpár ötvözete, ami lehetőséget ad a kerékpározást kedvelők számára a biciklivel való ingázásra vagy kirándulásra, miközben sokkal nagyobb védettséget biztosít a zárt vagy félig nyitott karosszériának köszönhetően. A Karbike elektromos rásegítéssel működik és lábbal kell hajtani, de négy keréken gurul és egyszerre két ember szállítására képes, valamint rendelkezik az autóknál megszokott kiegészítőkkel is, például irányjelzővel, féklámpával és riasztóval. Az 1240 Wh-s akkumulátorral felszerelt jármű hatótávja 75 km, de a gyártó elmondása szerint ez tovább bővíthető, amennyiben a felhasználó napelemes rendszert is telepít a kerékpárra. Az autó-bicikli még fejlesztés alatt áll, egyelőre csak az ajtók nélküli prototípusát készítették el, de a tervek szerint hamarosan kezdődhet a kiszállítás a megrendelők számára. (Fotó: Karbike)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Íme Kína eddig titkolt, negyedik generációs tankja
Íme Kína eddig titkolt, negyedik generációs tankja
Kína új, negyedik generációs harckocsija nemrég a közösségi médiában tűnt fel kiszivárgott képeken.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.