Új életre kelt a Honda negyven évvel ezelőtti járműve

2023 / 09 / 16 / Bobák Zsófia
Új életre kelt a Honda negyven évvel ezelőtti járműve
A Honda az új robogóval egy nyolcvanas évekbeli járművét, az Motocompót éleszti újra.

A Honda sajátos külalakú elektromos robogója, a Motocompacto összecsukható alkatrészeivel valóban kompakt benyomást kelt és egészen könnyen szállítható, amennyiben a tulajdonosa nem szeretné magára hagyni használat után. A jármű 19 kilogrammos, vagyis nem igényel nagy teherbírást a kézben szállítása, és 96 centiméteres hossza, valamint 89 centiméteres magassága összehajtogatva jelentősen csökken, 73*53 centiméteres méretűvé.

A robogó a Honda leírása szerint robusztus alumíniumborítást kapott és minimalista jellege ellenére is található rajta néhány alapvető, kényelmet szolgáló kiegészítő, mint amilyen a tárolórekesz, a digitális sebességmérő vagy a kinyitható, acélból készült egység, amire a zárat lehet felcsatolni. A hozzá tartozó telefonos applikációval a világítást és üzemmódot is lehet kezelni, illetve módosítani és a töltő számára is lehet rajta helyet találni. Az akkumulátor teljes feltöltése 3,5 órába telik, legalábbis a Honda által megadott paraméterek szerint vagyis 110 V-on.

A jármű, amit az 1980-as évek elején gyártott Motocompo modern utódjának szántak, novembertől lesz megvásárolható, körülbelül 350 000 forintos áron.

(Fotó: Honda)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
A Max Space stadion méretű, de olcsón és könnyen telepíthető űrállomásokat ígér. A 2026-ban fellőtt első modult követően pedig ilyenekben élhetnek az emberek majd a Holdon, és aztán a Marson is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.