Új wellness trend a stresszoldó tehénölelgetés 2020 / 08 / 23 / Justin Viktor

Az új wellness szolgáltatás levezeti a stresszt és az USA-ban 300 dollárba kerül belőle 90 perc, ami a marhának is (de talán főképp a tulajdonosának) megéri. Az elmúlt években jógát láttunk már macskával, kecskével és kígyóval, de bocikkal azért minimum haladó szint lenne, így velük marad az ölelés. Az aktuális trend a hollandiai Reuver városából indult, itt “koe knuffelennek” hívják a szolgáltatást, ami annyit jelent: tehén-ölelgetés, de mára már az USA-t is meghódította. A tehenek lelki egészsége is fontos, ezért egy nap maximum 2 alkalommal fogadnak látogatót, egyszerre maximum 4 főt. És hogy miért jó ez nekünk? Régóta közismert tény, hogy az emberek mentális állapotát pozitív irányba befolyásolja az állatokkal való érintkezés, a meleg vérű, szőrös kedvencek vagy háziállatok simogatásának hatására ráadásul endorfinokat is termelünk, melyek fájdalmat csillapítanak és kellemes érzést idéznek elő, ugyanúgy mint például fűszeres ételek fogyasztása, vagy egy orgazmus átélése. Aki ezek után is sokallja a 100 ezer forintot 90 perc tehénsimogatásért, az semmiképp se utazzon csak emiatt az USA-ba vagy Hollandiába, mivel Magyarországon egy kis szervezéssel ez minden bizonnyal számos helyen töredékáron elérhető. (Kép: Unsplash)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Rekonstruálták a “Sárkányember”, fajunk legközelebbi rokonának a hatalmas fejét
Rekonstruálták a “Sárkányember”, fajunk legközelebbi rokonának a hatalmas fejét
Masszív test, négyzet alakú szemüregek, hatalmas fogak, gigantikus fej – a Homo longi, vagy másnéven a Sárkányember fajunk legközelebbi rokona, aki teljesen adaptálódott a fagyos körülményekhez.
Mi köze a bubópestisnek az emberi száj jelenlegi egészségéhez?
Mi köze a bubópestisnek az emberi száj jelenlegi egészségéhez?
Némileg hátborzongató, de a bubópestis hatásai a mai napig jelen lehetnek az emberi szájüregben, sőt a cukorbetegség megnövekedett kockázatához, valamint egy szájbetegséghez is hozzájárulhattak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.