Új wellness trend a stresszoldó tehénölelgetés 2020 / 08 / 23 / Justin Viktor

Az új wellness szolgáltatás levezeti a stresszt és az USA-ban 300 dollárba kerül belőle 90 perc, ami a marhának is (de talán főképp a tulajdonosának) megéri. Az elmúlt években jógát láttunk már macskával, kecskével és kígyóval, de bocikkal azért minimum haladó szint lenne, így velük marad az ölelés. Az aktuális trend a hollandiai Reuver városából indult, itt “koe knuffelennek” hívják a szolgáltatást, ami annyit jelent: tehén-ölelgetés, de mára már az USA-t is meghódította. A tehenek lelki egészsége is fontos, ezért egy nap maximum 2 alkalommal fogadnak látogatót, egyszerre maximum 4 főt. És hogy miért jó ez nekünk? Régóta közismert tény, hogy az emberek mentális állapotát pozitív irányba befolyásolja az állatokkal való érintkezés, a meleg vérű, szőrös kedvencek vagy háziállatok simogatásának hatására ráadásul endorfinokat is termelünk, melyek fájdalmat csillapítanak és kellemes érzést idéznek elő, ugyanúgy mint például fűszeres ételek fogyasztása, vagy egy orgazmus átélése. Aki ezek után is sokallja a 100 ezer forintot 90 perc tehénsimogatásért, az semmiképp se utazzon csak emiatt az USA-ba vagy Hollandiába, mivel Magyarországon egy kis szervezéssel ez minden bizonnyal számos helyen töredékáron elérhető. (Kép: Unsplash)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Karnyújtásnyira az influenza nélküli világ – és ehhez oltás sem kell
Karnyújtásnyira az influenza nélküli világ – és ehhez oltás sem kell
A “7-es vegyület” lehet az influenza elleni csodafegyver, amely a védőoltásokat is leválthatja.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.