Újabb koronavírusos beteget találtak Magyarországon!

2020 / 03 / 05 / Felkai Ádám
Újabb koronavírusos beteget találtak Magyarországon!
A fertőzött férfit Debrecenben szűrték ki, a fővárosban 15 japán turistát szállítottak kórházba koronavírus-fertőzés gyanújával.

A COVID-19 járvány helyzetével foglalkozó kormányzati portál adta hírül, hogy egy debreceni férfi tesztje pozitív lett. A férfi Milánóban dolgozik, és rendszeresen ingázik az olasz város és Debrecen között. A beteg február 29-én érkezett haza Debrecenbe repülővel, a repétri ellenőrzésen – mivel még nem volt láza – nem szűrték ki.

Később belázasodott, és mentőautóval szállították a Kenézy Gyula Kórházba. A férfit elkülönítették, és mintát vették tőle. Ez a minta pozitív lett. A portál holnapra ígért az ügyben bővebb tájékoztatást.

Közben Budapesten mentőszolgálat 15 japán turistát szállított a Kálvin térről a László Kórházba koronavírus-fertőzés gyanújával. A turisták köhögnek mind, máskülönben nincs panaszuk, jó a fizikai állapotuk. Őket is elkülönítették, vizsgálatuk folyamatban van.

!FRISSÍTÉS!

Egy negyedik fertőzöttet is találtak, aki az egyik fertőzött iráni diák barátnője. A lányt szintén a László Kórházban ápolják a kormány hivatalos oldala szerint.


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ugyanattól a férfitól kapott szem szifiliszt öt nő is
Ugyanattól a férfitól kapott szem szifiliszt öt nő is
A precedens nélküli eset során öt nő kapta el a szifilisz egy ritka formáját ugyanattól a férfitól. Ez a baktérium már a fertőzés korai fázisában is súlyos látószervi és idegrendszeri károkat okozhat, és ez az első dokumentált eset a heteroszexuálisok közötti terjedésre egy ilyen csoportban. Felmerül, hogy egy új, agresszívabb baktériumtörzs megjelenése állhat a háttérben.
19. századi fotók kelnek életre a 150 éves Budapest születését bemutató kisfilmben
19. századi fotók kelnek életre a 150 éves Budapest születését bemutató kisfilmben
Budapest fenállásának 150. évfordulója alkalmából készült a látványos kisfilm, amelyben több mint 100 archív felvételt elevenítettek meg a különleges, úgynevezett parallax képalkotási technika segítségével.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.