Újabb koronavírusos beteget találtak Magyarországon!

2020 / 03 / 05 / Felkai Ádám
Újabb koronavírusos beteget találtak Magyarországon!
A fertőzött férfit Debrecenben szűrték ki, a fővárosban 15 japán turistát szállítottak kórházba koronavírus-fertőzés gyanújával.

A COVID-19 járvány helyzetével foglalkozó kormányzati portál adta hírül, hogy egy debreceni férfi tesztje pozitív lett. A férfi Milánóban dolgozik, és rendszeresen ingázik az olasz város és Debrecen között. A beteg február 29-én érkezett haza Debrecenbe repülővel, a repétri ellenőrzésen – mivel még nem volt láza – nem szűrték ki.

Később belázasodott, és mentőautóval szállították a Kenézy Gyula Kórházba. A férfit elkülönítették, és mintát vették tőle. Ez a minta pozitív lett. A portál holnapra ígért az ügyben bővebb tájékoztatást.

Közben Budapesten mentőszolgálat 15 japán turistát szállított a Kálvin térről a László Kórházba koronavírus-fertőzés gyanújával. A turisták köhögnek mind, máskülönben nincs panaszuk, jó a fizikai állapotuk. Őket is elkülönítették, vizsgálatuk folyamatban van.

!FRISSÍTÉS!

Egy negyedik fertőzöttet is találtak, aki az egyik fertőzött iráni diák barátnője. A lányt szintén a László Kórházban ápolják a kormány hivatalos oldala szerint.


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
A szervátültetés után gyakran kísérteties személyiségváltozások következnek be
A szervátültetés után gyakran kísérteties személyiségváltozások következnek be
Az 1967-es első emberi szívátültetés óta a recipiensek nagyon sokszor fura változásokat tapasztaltak magukon.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.