Újabb személyi drón emelkedett a magasba emberrel a fedélzetén, ezúttal Japánban 2020 / 08 / 29 / Bobák Áron

Bár légitaxikból napról-napra egyre több van, az még mindig eseményszámba megy, ha egy ilyen jármű emberrel együtt emelkedik a magasba. Pláne, ha mindez Japánban történik, ahol a kormány tervei szerint már három éven belül engedélyezni fogják az ilyen eszközök polgári használatát. "A világon létező több mint száz repülő autó projekt közül csupán egy maréknyinak sikerült eddig emberrel felszállnia" - nyilatkozta Tomohiro Fukuzawa, a SkyDrive elnöke, amelynek a járműve néhány méteres magasságban lebegett a talaj felett. A végleges változat a cég szerint óránkénti száz kilométeres sebességgel is képes lesz repülni, a hatótávolsága pedig néhány tíz kilométer lesz.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
A Max Space stadion méretű, de olcsón és könnyen telepíthető űrállomásokat ígér. A 2026-ban fellőtt első modult követően pedig ilyenekben élhetnek az emberek majd a Holdon, és aztán a Marson is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.