Szinte megkülönböztethetetlen a valóságtól a jelenlegi legfejlettebb grafikus motorral készült animáció 2022 / 03 / 22 / Bobák Áron

A Unity hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb, videojátékokhoz készült grafikus motor a világon, a héten zajló Game Developers Conference-en bemutatott demó alapján pedig a fejlesztőknek a jövőben sem kell aggódniuk amiatt, hogy ez megváltozna. A Unity Technologies egy kétperces animációba sűrítette bele, mire képes jelenleg a szoftverük, felvonultatva szinte az összes olyan megoldást, amit csak ki lehet préselni a Unityből. A grafikus motor fejlettségére jellemző, hogy még az emberi arcok véráramlását is képes külön modellezni, a haj valósághűségéért pedig egy különálló, háromlépcsős technológia felel. A szinte fotorealisztikus grafikát csak még különlegesebbé teszi, hogy a szoftver mindezt valós időben rendereli le, vagyis nem egy előre elkészített animációról van szó. (Techspot)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Most először készültek képek az 1-es blokkban, a katasztrófa elsődleges helyszínén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.