Szinte megkülönböztethetetlen a valóságtól a jelenlegi legfejlettebb grafikus motorral készült animáció 2022 / 03 / 22 / Bobák Áron

A Unity hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb, videojátékokhoz készült grafikus motor a világon, a héten zajló Game Developers Conference-en bemutatott demó alapján pedig a fejlesztőknek a jövőben sem kell aggódniuk amiatt, hogy ez megváltozna. A Unity Technologies egy kétperces animációba sűrítette bele, mire képes jelenleg a szoftverük, felvonultatva szinte az összes olyan megoldást, amit csak ki lehet préselni a Unityből. A grafikus motor fejlettségére jellemző, hogy még az emberi arcok véráramlását is képes külön modellezni, a haj valósághűségéért pedig egy különálló, háromlépcsős technológia felel. A szinte fotorealisztikus grafikát csak még különlegesebbé teszi, hogy a szoftver mindezt valós időben rendereli le, vagyis nem egy előre elkészített animációról van szó. (Techspot)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.