Vadonatúj leletanyaggal, újra megnyitották Pompeii negyven éve bezárt múzeumát 2021 / 01 / 28 / Justin Viktor

Közel kétezer évvel azután, hogy egy hirtelen és hatalmas vulkánkitörés elpusztította Pompeii városát, az újra felfedezését és feltárását követően a második világháborús robbantások és az 1980-as földrengés következtében elszenvedett károk miatt be kellett zárni, az először 1873-ban megnyitott Antiquarium nevű múzeumát. A múzeumot most az ókori római város életéről mesélő sosem látott, lenyűgöző műtárgyakkal nyitották meg újra a látogatók számára. Az Antikvárium állandó kiállítási helyet biztosít Pompejinek, ahol a látogatók megtekinthetik a város feltárt villáiban talált freskók részleteit, számos, graffitit, valamint különféle háztartási tárgyakat, például ezüst kanalakat a városból. A Pompeji romjai régészeti park tisztviselői január 25-én avatták fel a régi/új múzeumot, ahol jelenleg csak az olaszországi Campania régióból érkező látogatókat fogadják, az olaszországi járványügyi utazási korlátozások miatt. Amint ezeket a korlátozásokat végül megszüntetik, a Pompeii romjaira szóló jegyek tartalmazzák majd a múzeumbelépő árát is. (Kép: Antiquarium)
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Percekkel az elhamvasztása előtt éledt fel egy 52 éves asszony
Percekkel az elhamvasztása előtt éledt fel egy 52 éves asszony
Látszólag csoda történt Indiában: az asszony testét már várta a halotti máglya, amikor kinyitotta a szemét.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.