Valósággal megelevenedik az MI-nek hála az 1945 ostroma utáni Budapest 2021 / 12 / 17 / Felkai Ádám

A Botond Bereczki Archive csatorna mesterséges intelligencia segítségével „színezett ki” ritka archív felvételeket az 1945-ös ostrom utáni Budapestről. A végeredmény nem mindig lenyűgöző, de helyenként ritkán látott közelségbe hozza azt a régi, gyötrelmes telet: tanulságos képsorokat láthatunk a pusztításról, valamint arról, honnan kellett ezt a város újraépíteni felmenőinknek. Akik ismerik a fővárost, megpróbálhatják felismerni a mai helyszíneket a háború kegyetlen dúlását bemutató felvételeken. (Fotó: FORTEPAN/Military Museum of Southern New England)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
A Spotify elbocsátja a dolgozói 17 százalékát
A Spotify elbocsátja a dolgozói 17 százalékát
Daniel Ek vezérigazgató tegnap jelentette be a leépítéseket, amelyek várhatóan mintegy 1500 embert érintenek a vállalatnál.
A Kawasaki nem csak motorokat, hanem fejlett humanoidokat is készít
A Kawasaki nem csak motorokat, hanem fejlett humanoidokat is készít
Egyre több olyan cég áll elő emberszerű robotokkal, amelyek fő profilját hagyományosan nem a humanoidok tervezése jelenti.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.