Valósággal megelevenedik az MI-nek hála az 1945 ostroma utáni Budapest 2021 / 12 / 17 / Felkai Ádám

A Botond Bereczki Archive csatorna mesterséges intelligencia segítségével „színezett ki” ritka archív felvételeket az 1945-ös ostrom utáni Budapestről. A végeredmény nem mindig lenyűgöző, de helyenként ritkán látott közelségbe hozza azt a régi, gyötrelmes telet: tanulságos képsorokat láthatunk a pusztításról, valamint arról, honnan kellett ezt a város újraépíteni felmenőinknek. Akik ismerik a fővárost, megpróbálhatják felismerni a mai helyszíneket a háború kegyetlen dúlását bemutató felvételeken. (Fotó: FORTEPAN/Military Museum of Southern New England)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Egy új elmélet szerint a Nagy Szűrő egy versenyfutás az mesterséges szuperintelligencia és a bolygóközi utazás és letelepedés között – és ebben a versenyben nem állunk épp túl jól.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.