Valószínűleg illegálisnak kellene lennie, olyan könnyen megőrjíthetünk bárkit ezzel az apró eszközzel

2022 / 06 / 03 / Felkai Ádám
Valószínűleg illegálisnak kellene lennie, olyan könnyen megőrjíthetünk bárkit ezzel az apró eszközzel
Egyetlen eszköz, végtelen káosz – hirdetik a készítők, és nem túloznak.

Általában nem ildomos elvinni semmit mások otthonából, esetleg a munkahelyünkről. De mi a helyzet a fordított esettel, tehát ha mi viszünk valamit oda? Ezt elvileg nem tiltja a törvény, leszámítva nyilván az olyan eseteket, mint a lehallgatókészülék, de egy ártatlan kis chip elvileg senkinek sincs kárára. Elvileg. Valójában az AnnoyingPCB mintha egyenesen Lucifer fejéből pattant volna ki, annyira gonosz kis kütyü, egyben valószínűleg a vicces cuccok koronázatlan királya (akadnak hasonló masinák, de az AnnoyingPCB nagy előnye a visszafogottság – a készítők mások megőrjítését kétségkívül tökéletesre csiszolták).

A készítők honlapján (ide kell kattintani) rengeteg elégedett vásárlói véleményt lehet találni: Tyler szerint például élete legjobb vásárát csinálta meg, és a szülei megőrülnek, de Nancy is imádja az egyszerű szerkezetet, amivel élete párját idegesítheti (valószínűleg a halálba). Jó, jó, de ennyi felvezetés után mi ez a démoni szerkezet? Az AnnoyingPCB egy pici elektronikai eszköz, amely túl sokra nem képes, csak arra, hogy 5-45 percenként különböző fura, zavaró, idegesítő, de nem egyértelműen valami átverésre utaló hangot ad ki egy rövid ideig.

Az eszközt bárhol elrejthetjük könnyedén (a gyártói honlapon ezzel kapcsolatban még ötleteket is találunk), és onnantól valószínűleg sosem találja meg senki. Viszont képzeljük el, hogy valaki már kicseréltette a komplett vízvezeték és elektromos hálózatot a lakásban, tizenkétszer szétszedte és újra összerakta a Suzukit, de a fura hang csak nem szűnt meg! Ördögi móka!

Az eszköz ráadásul három éven át működik az elemmel, és mint a gyártó írja: áldozatunk valószínűleg előbb veszti el a józan eszét, mint hogy a kedves ajándékunk lemerülne. Az eszköz körülbelül 16 dollárba kerül, és általában megvásárolható az Amazonon (a fenti honlapról elérhető), de most épp nincs készleten.


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ez a sziget majdnem egy hónapig kizárólag víz- és szélenergiából tartotta fent magát
Ez a sziget majdnem egy hónapig kizárólag víz- és szélenergiából tartotta fent magát
A Kanári-szigetek legkisebbike rekordot állított fel azzal, hogy 28 egymást követő napon keresztül csak szél- és vízenergiát használt.
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
A testen belül lehet három dimenzióban nyomtatni ezzel az ultrahang alapú eljárással
Képzeljünk el egy világot, ahol az implantációk behelyezése, törött csontok kezelése komoly műtéti beavatkozás helyett lényegében annyit jelent, hogy az implantációt befecskendezzük a testbe, ahol az felveszi a szükséges alakot! A mostani fejlesztés épp ezt teszi egyszer lehetővé.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.