Valószínűleg illegálisnak kellene lennie, olyan könnyen megőrjíthetünk bárkit ezzel az apró eszközzel

2022 / 06 / 03 / Felkai Ádám
Valószínűleg illegálisnak kellene lennie, olyan könnyen megőrjíthetünk bárkit ezzel az apró eszközzel
Egyetlen eszköz, végtelen káosz – hirdetik a készítők, és nem túloznak.

Általában nem ildomos elvinni semmit mások otthonából, esetleg a munkahelyünkről. De mi a helyzet a fordított esettel, tehát ha mi viszünk valamit oda? Ezt elvileg nem tiltja a törvény, leszámítva nyilván az olyan eseteket, mint a lehallgatókészülék, de egy ártatlan kis chip elvileg senkinek sincs kárára. Elvileg. Valójában az AnnoyingPCB mintha egyenesen Lucifer fejéből pattant volna ki, annyira gonosz kis kütyü, egyben valószínűleg a vicces cuccok koronázatlan királya (akadnak hasonló masinák, de az AnnoyingPCB nagy előnye a visszafogottság – a készítők mások megőrjítését kétségkívül tökéletesre csiszolták).

A készítők honlapján (ide kell kattintani) rengeteg elégedett vásárlói véleményt lehet találni: Tyler szerint például élete legjobb vásárát csinálta meg, és a szülei megőrülnek, de Nancy is imádja az egyszerű szerkezetet, amivel élete párját idegesítheti (valószínűleg a halálba). Jó, jó, de ennyi felvezetés után mi ez a démoni szerkezet? Az AnnoyingPCB egy pici elektronikai eszköz, amely túl sokra nem képes, csak arra, hogy 5-45 percenként különböző fura, zavaró, idegesítő, de nem egyértelműen valami átverésre utaló hangot ad ki egy rövid ideig.

Az eszközt bárhol elrejthetjük könnyedén (a gyártói honlapon ezzel kapcsolatban még ötleteket is találunk), és onnantól valószínűleg sosem találja meg senki. Viszont képzeljük el, hogy valaki már kicseréltette a komplett vízvezeték és elektromos hálózatot a lakásban, tizenkétszer szétszedte és újra összerakta a Suzukit, de a fura hang csak nem szűnt meg! Ördögi móka!

Az eszköz ráadásul három éven át működik az elemmel, és mint a gyártó írja: áldozatunk valószínűleg előbb veszti el a józan eszét, mint hogy a kedves ajándékunk lemerülne. Az eszköz körülbelül 16 dollárba kerül, és általában megvásárolható az Amazonon (a fenti honlapról elérhető), de most épp nincs készleten.


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan tudják használni a szolgáltatást.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A kínai humanoid tud egy trükköt, amit még az embereknek is nehéz jól csinálni
A kínai humanoid tud egy trükköt, amit még az embereknek is nehéz jól csinálni
A robotról egyelőre nem lehet sokat tudni, de a felvételek tanúsága szerint a háztartási munkák jól mennek neki és ehhez hasonló, ház körüli teendők elvégzésére szánja a gyártó.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.