Végre egy cselendzs, aminek van értelme: legyen a következő autód elektromos!

2020 / 08 / 10 / Rácz Tamás
Végre egy cselendzs, aminek van értelme: legyen a következő autód elektromos!
A vödör víz a fejre, az evőkanál fahéj bekapása és más online kihívások után más szint az ABB és a Green.TV challenge-e: fogadd meg, hogy a következő autód elektromos lesz!

A manapság elsősorban robotjairól és elektromos autó-töltőiről ismert svájci ABB óriásvállalat és a zöldtechnológiára specializálódott Green.TV közös kezdeményezése az idén először megtartandó Elektromos Járművek Világnapja, mely a cégek tervei szerint világszerte az e-mobilitás ünnepe lesz. Az elektromos járművek jelenlegi és leendő tulajdonosaira és használóira fókuszáló kezdeményezés célja, hogy a felhasználók jobban megismerjék az e-járművek előnyeit, az e-járművek térnyerésének fontosságát.

Hogy legyen egy kis felhajtás már a szeptember 9-ére meghirdetett Elektromos Járművek Világnapja előtt is, a szervezők mai közleményükben arra kérik a járművezetőket, hogy a világnapon tegyenek online nyilatkozatot, miszerint következő járművüknek már elektromos hajtású gépkocsit vásárolnak. Komoly vállalás ez a legtöbbünk számára, pláne a magyar közgazdasági valóságban: tényleg nem árt egy hónapig gondolkodnunk azon az új világnap előtt, hogy meg merjük-e kockáztatni ezt az elköteleződést!

 

A challenge és a világnap hivatalos weboldala itt található.

 


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
A cseh repülő motor 2028-ban már a garázsunkban lehet
A cseh repülő motor 2028-ban már a garázsunkban lehet
Az Airwolfot a gyártó szerint ugyanolyan könnyű vezetni, mint egy motorkerékpárt.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.