Végre egy cselendzs, aminek van értelme: legyen a következő autód elektromos!

2020 / 08 / 10 / Rácz Tamás
Végre egy cselendzs, aminek van értelme: legyen a következő autód elektromos!
A vödör víz a fejre, az evőkanál fahéj bekapása és más online kihívások után más szint az ABB és a Green.TV challenge-e: fogadd meg, hogy a következő autód elektromos lesz!

A manapság elsősorban robotjairól és elektromos autó-töltőiről ismert svájci ABB óriásvállalat és a zöldtechnológiára specializálódott Green.TV közös kezdeményezése az idén először megtartandó Elektromos Járművek Világnapja, mely a cégek tervei szerint világszerte az e-mobilitás ünnepe lesz. Az elektromos járművek jelenlegi és leendő tulajdonosaira és használóira fókuszáló kezdeményezés célja, hogy a felhasználók jobban megismerjék az e-járművek előnyeit, az e-járművek térnyerésének fontosságát.

Hogy legyen egy kis felhajtás már a szeptember 9-ére meghirdetett Elektromos Járművek Világnapja előtt is, a szervezők mai közleményükben arra kérik a járművezetőket, hogy a világnapon tegyenek online nyilatkozatot, miszerint következő járművüknek már elektromos hajtású gépkocsit vásárolnak. Komoly vállalás ez a legtöbbünk számára, pláne a magyar közgazdasági valóságban: tényleg nem árt egy hónapig gondolkodnunk azon az új világnap előtt, hogy meg merjük-e kockáztatni ezt az elköteleződést!

 

A challenge és a világnap hivatalos weboldala itt található.

 


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Rejtély a jég alatt: elveszett Ran, a végítélet gleccserét felderítő merülőeszköz
Rejtély a jég alatt: elveszett Ran, a végítélet gleccserét felderítő merülőeszköz
A Ran nevű legénység nélküli merülőlőeszköz Antarktikánál veszett el, mélyen a jég alatt. Hogy miért, azt nem tudni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.