800 kilométert tett meg a Tesla elektromos kamionja töltés nélkül 2022 / 12 / 06 / Bobák Áron

Ahogy korábban írtunk róla, a Tesla novemberben elkezdte kiszállítani a régóta várt Tesla Semi kamionjait, amelyek közül az első modelleket a Pepsi kapta meg. A kamion első útja igen látványosra sikerült, hiszen a Tesla egyből egy 800 kilométeres útra küldte a járművet, ezzel bizonyítva, hogy a hatótávra vonatkozó adatok nem üres ígéretek voltak. Ahogy az Electrek emlékeztet rá, néhány éve még Bill Gates és a Daimler főnöke, Martin Daum is azt vallotta, hogy egy 8-as kategóriájú, elektromos hajtású nehézgépjárművel ezt lehetetlen megvalósítani, ám a Tesla most megcáfolta ezt: a 36 tonnás rakományt szállító kamionról készült time-lapse videóból kiderül, hogy a jármű a Fremont-San Diego útvonalon csupán egyszer állt meg, de akkor sem azért, hogy feltöltsék az akkumulátorát.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.