A brit haditengerészet katonái úgy repkednek a jetpackkel, mint a Vasember 2021 / 05 / 04 / Bobák Áron

A holland speciális alakulat után most a brit tengerészgyalogosok mutatták be, hogyan szélesítheti ki a rakétahátizsák a stratégiai lehetőségeket. A hadgyakorlaton a Királyi Haditengerészet egyik katonája húzta magára a Gravity Industries által gyártott repülő ruhát, majd egy motorcsónakból felszállva tökéletesen landolt a HMS Tamar járőrhajó fedélzetén. A felvételek alapján az egész manőver mindössze néhány másodpercet vett igénybe, vagyis sokkal gyorsabban kivitelezhető, mintha a katonáknak egy helikopterről kellett volna megrohamozniuk a hajót, ami mind a helikopterre, mind a katonákra nézve sokkal több veszélyt rejt magában. A jet suit egyetlen hátránya, hogy mivel a fúvókák a viselője kezén vannak, így amíg azt le nem veszi, meglehetősen kiszolgáltatott, de a gyártó szerint pillanatok alatt meg lehet szabadulni tőlük, ha úgy hozza a szükség. (FRISSÍTÉS: a videón a Jet Suit kitalálója, Richard Browning viseli a rakétahátizsákot, nem a brit hadsereg egyik katonája)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A Deep Robotics alapos tesztelésnek vetette alá az általuk fejlesztett négylábú robotot, de a gép jól vette az akadályokat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.