Videón, ahogy a holland speciális alakulat jetpackkel foglal el egy hajót egy katonai gyakorlaton 2021 / 04 / 20 / Bobák Áron

A jetpackek eddig elképzelhetetlen mobilitást biztosítanak a használójuknak, így nem csoda, hogy a légimentők mellett több hadsereg, például a brit és az amerikai is élénken érdeklődik a technológia iránt. A jetpackek fejlesztésében élen járó Gravity Industries legújabb videójában azt nézhetjük meg, hogyan is tudná a haditengerészet beépíteni a repertoárjába az ilyen rakétahátizsákokat: míg a csónakokkal egy ellenséges hajó megközelítése időigényes és meglehetősen veszélyes dolog, a holland hadsereg speciális alakulatának jetpackkel felszerelt tagja mindössze néhány másodperc alatt átrepül az üldözőbe vett hajóra. Szemmel látható, hogy a hátizsák a mozgásban sem igazán korlátozza a viselőjét, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a videón nem látni, pontosan mennyi időbe telik megszabadulni a karon viselt fúvókáktól, amelyek az 1050 lóerős tolóerőt biztosítják. (Frissítés: mint tudomásunkra jutott, a Jet Suitot maga Richard Browning, a Gravity Industries alapítója viselte a bemutatón, vagyis nem a holland speciális alakulat valamelyik tagja)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hárommillióan nézték meg a következő James Bond trailerét, ami nem is létezik
A KH Studio sokak vágyát testesítette meg a Henry Cavill főszereplésével készült kamutrailerrel, amit teljes egészében mesterséges intelligenciával hoztak létre.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.