A nagy baleset sem maradt el a világ első jetpack-versenyén 2023 / 07 / 17 / Bobák Áron

A két héttel ezelőtt megrendezett forma-1-es osztrák nagydíj nézői egy igen különleges eseménynek is szemtanúi lehettek, ugyanis a verseny előtt megrendezték a világ első jetpack-versenyét, amelyben három, a Gravity Industries rakétahátizsákját viselő versenyző állt rajthoz az A1-Ringen. Bár arról, hogy az esemény mennyire volt valódi verseny és mennyire bemutató, lehetne vitatkozni, az viszont biztos, hogy ha a pilóták nem is vívtak vérre menő küzdelmet egymással, a nézők így sem maradtak izgalmak nélkül: az egyik pilóta hátizsákja a versenyen kívül elromlott, ennek következtében pedig a viselője a 10-es kanyarban egy igen látványos - de szerencsére nem súlyos - balesetet szenvedett. A Gravity Industries alapítója, Richard Browning egyébként tavaly előtt Magyarországra is elhozta a találmányát, a bemutató után pedig alkalmunk nyílt beszélgetni is vele a jetpackekben rejlő lehetőségekről és a technológia jövőjéről.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
A Max Space stadion méretű, de olcsón és könnyen telepíthető űrállomásokat ígér. A 2026-ban fellőtt első modult követően pedig ilyenekben élhetnek az emberek majd a Holdon, és aztán a Marson is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.