A saját szemünkkel láttuk, hogy nem öntik össze a szelektíven gyűjtött hulladékot a gyűjtőkocsiban

2020 / 05 / 01 / Rácz Tamás
A saját szemünkkel láttuk, hogy nem öntik össze a szelektíven gyűjtött hulladékot a gyűjtőkocsiban
Persze eddig is tudtuk, hogy ez csak egy rosszhiszemű legenda, féknyúz, rémhír és önmosdatás azoktól, akik nem szelektálnak, de most meg is nézhettük, hogy nekünk van igazunk.

A környezettudatos életet élni próbáló jószándékú polgár számára az egyik legbosszantóbb városi legenda, hogy nincs semmi értelme szelektíven gyűjteni a szemetet, mert a szállítókocsiban úgyis összeöntenek mindent.

Szerencsére ma reggel, amikor a Rakéta egyik szerzője a garázsában fél éve gyűlt papírral kiment a helyi szelektív gyűjtőhöz, pont elcsípte a pillanatot, amikor ürítették a papíros és üveges konténereket. Felkéredzkedett a kukásautó tetejére, és készített egy borzalmas minőségű, de talán meggyőző képet annak illusztrálására, hogy nem, nem egy helyre megy, amit külön gyűjtünk.


A gyűjtőautó szépen felemelgeti a darujával a gyűjtőedényeket, meghúz rajtuk egy gyűrűt, mire alul kinyílik az edény és a tartalma a konténerbe potyog

A függőleges rekeszosztó elemeket ezekkel a karokkal lehet kioldani a szállítókonténer ürítésekor

Mivel a kukáskocsi mindig siet, már nem volt idő lehúzni a takaróhálót, de a hálón keresztül azért látszik a rekeszosztó fal és a két felén a két különböző típusú hulladék. NEM ÖNTIK ÖSSZE!!!

Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.