A saját szemünkkel láttuk, hogy nem öntik össze a szelektíven gyűjtött hulladékot a gyűjtőkocsiban

2020 / 05 / 01 / Rácz Tamás
A saját szemünkkel láttuk, hogy nem öntik össze a szelektíven gyűjtött hulladékot a gyűjtőkocsiban
Persze eddig is tudtuk, hogy ez csak egy rosszhiszemű legenda, féknyúz, rémhír és önmosdatás azoktól, akik nem szelektálnak, de most meg is nézhettük, hogy nekünk van igazunk.

A környezettudatos életet élni próbáló jószándékú polgár számára az egyik legbosszantóbb városi legenda, hogy nincs semmi értelme szelektíven gyűjteni a szemetet, mert a szállítókocsiban úgyis összeöntenek mindent.

Szerencsére ma reggel, amikor a Rakéta egyik szerzője a garázsában fél éve gyűlt papírral kiment a helyi szelektív gyűjtőhöz, pont elcsípte a pillanatot, amikor ürítették a papíros és üveges konténereket. Felkéredzkedett a kukásautó tetejére, és készített egy borzalmas minőségű, de talán meggyőző képet annak illusztrálására, hogy nem, nem egy helyre megy, amit külön gyűjtünk.


A gyűjtőautó szépen felemelgeti a darujával a gyűjtőedényeket, meghúz rajtuk egy gyűrűt, mire alul kinyílik az edény és a tartalma a konténerbe potyog

A függőleges rekeszosztó elemeket ezekkel a karokkal lehet kioldani a szállítókonténer ürítésekor

Mivel a kukáskocsi mindig siet, már nem volt idő lehúzni a takaróhálót, de a hálón keresztül azért látszik a rekeszosztó fal és a két felén a két különböző típusú hulladék. NEM ÖNTIK ÖSSZE!!!

Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Több tízezer tonna szén-dioxidot von ki a levegőből évente a világ legnagyobb szén-dioxid semlegesítő üzeme
Több tízezer tonna szén-dioxidot von ki a levegőből évente a világ legnagyobb szén-dioxid semlegesítő üzeme
A Mammoth egy hatalmas légtisztítóhoz hasonlóan vonja ki a levegőből a szén-dioxidot, a névleges kapacitása pedig az év végére elérheti a 36 ezer tonnát.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.