A sávváltás már prímán megy, a kanyarodásra még gyúrnia kell az önvezető Teslának 2020 / 10 / 25 / Bobák Áron

Elon Musk cége néhány napja aktiválta az elektromos autóiban a "teljes önvezetés" funkciót, ami jelentősen kitágítja az autó önvezető képességeit. Az internetet természetesen azonnal elárasztották az erről készült videók, köztük egy olyan is, amelyben egy több mint félórás kocsikázást nézhetünk végig a kaliforniai Pasadenából Santa Claritába. Bár azt nem látjuk, hogy a sofőr hányszor avatkozik be a vezetésbe, de úgy tűnik, hogy a Tesla magától is elég jól elboldogul: képes önállóan sávot váltani, megállni a pirosnál, bekanyarodni és még a körforgalommal is megbirkózik. Ugyanakkor az is világos, hogy néha elkövet olyan hibákat, amik komoly balesettel is végződhetnének, például amikor kanyarodás közben egyszerűen átmegy egy másik sávba (a videón 2.10-nél). Az is feltűnő, hogy a kocsi a kereszteződéseknél mindig nagyon távol áll meg az előtte levő autótól, habár ez általában nem veszélyes, legfeljebb zavaró. (Borítókép: Getty Images)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
"Olyasmit készítünk, ami már nem is igazán autó" - mondta Musk a napokban az új Tesla Roadsterről, amit a tervek szerint még idén bemutatnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.