A Shaolin kungfu kiképzés kisgyermekkorban kezdődik 2020 / 12 / 11 / Justin Viktor

Egy ideje ellepték az internetet a videok a Shaolin-kungfut tanuló elképesztő mutatványokra képes gyerekekről. Bár európai szemmel talán nehéz megítélni, de a határozottan nagyon fiatalnak tűnő kisgyerekek gyakran emberfeletti fizikai terhelésen esnek át, néhány videóban sírnak is, és boldogtalannak tűnnek amikor beadják őket a bentlakásos intézményekbe. Sok Shaolin iskola is található online, melyek a szülőket győzködik az intézmény hasznosságáról, és arról, hogy jobb helyre nem is adhatná be támogatni kívánt gyermekét. Az amerikai Shaolin templom honlapja például azt állítja: "A Shaolin Kung Fu számos előnnyel jár fizikai, szellemi és szociális szempontból is a gyermekei számára. A Kung Fu gyakorlásával apránként nőni fog az önbizalmuk, a koordináció és a fizikai erőnlét miatt melyekre szert tesznek, és ami megfelelő önbizalmat ad nekik, hogy jobb döntéseket hozzanak az életükben." (Kép: Unsplash)
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Percekkel az elhamvasztása előtt éledt fel egy 52 éves asszony
Percekkel az elhamvasztása előtt éledt fel egy 52 éves asszony
Látszólag csoda történt Indiában: az asszony testét már várta a halotti máglya, amikor kinyitotta a szemét.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.