A Shaolin kungfu kiképzés kisgyermekkorban kezdődik 2020 / 12 / 11 / Justin Viktor

Egy ideje ellepték az internetet a videok a Shaolin-kungfut tanuló elképesztő mutatványokra képes gyerekekről. Bár európai szemmel talán nehéz megítélni, de a határozottan nagyon fiatalnak tűnő kisgyerekek gyakran emberfeletti fizikai terhelésen esnek át, néhány videóban sírnak is, és boldogtalannak tűnnek amikor beadják őket a bentlakásos intézményekbe. Sok Shaolin iskola is található online, melyek a szülőket győzködik az intézmény hasznosságáról, és arról, hogy jobb helyre nem is adhatná be támogatni kívánt gyermekét. Az amerikai Shaolin templom honlapja például azt állítja: "A Shaolin Kung Fu számos előnnyel jár fizikai, szellemi és szociális szempontból is a gyermekei számára. A Kung Fu gyakorlásával apránként nőni fog az önbizalmuk, a koordináció és a fizikai erőnlét miatt melyekre szert tesznek, és ami megfelelő önbizalmat ad nekik, hogy jobb döntéseket hozzanak az életükben." (Kép: Unsplash)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Karnyújtásnyira az influenza nélküli világ – és ehhez oltás sem kell
Karnyújtásnyira az influenza nélküli világ – és ehhez oltás sem kell
A “7-es vegyület” lehet az influenza elleni csodafegyver, amely a védőoltásokat is leválthatja.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.