A Starship eddigi útja nem volt akadálytalan, de újabb mérföldkőhöz érkezett 2023 / 04 / 20 / Bobák Zsófia

A SpaceX Starship rakétájának hétfői tesztjét az utolsó pillanatban elhalasztották, de a cég Twitteren megosztott bejegyzése szerint azon dolgoznak, hogy a ma, április 20-án újból megpróbálják elindítani az űrhajót orbitális tesztjére. A space.com leírása alapján erre magyar idő szerint 15 óra 28 perckor kerülhet sor és ettől kezdve körülbelül egy óra áll rendelkezésre az indításhoz, de, tekintve a hétfői váratlan akadályokat, egyelőre még nem biztos, hogy valóban levegőbe emelkedik a mai napon a Starship. A SpaceX a mérföldkőnek számító teszt alkalmából rövid összeállítást készített a rakéta eddigi rögös útjáról, amelynek során nem egy robbanást, de egyúttal számtalan sikeres pillanatot és landolást is láthatunk. (Fotó: SpaceX)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Egy új elmélet szerint a Nagy Szűrő egy versenyfutás az mesterséges szuperintelligencia és a bolygóközi utazás és letelepedés között – és ebben a versenyben nem állunk épp túl jól.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.