Térképre tették Budapest bringaboltjait

2021 / 02 / 13 / Bobák Áron
Térképre tették Budapest bringaboltjait
A Magyar Kerékpárosklub február elején adta ki azt a térképet, amelynek segítségével a Google Mapsen nézhetjük meg Budapest és környékének összes kerékpárboltját és szervizét, rendkívül könnyen áttekinthető formában.

Az ide kattintva elérhető térképen régiók szerint, különböző színekkel csoportosították a boltokat, amelyek mindegyikénél feltüntették a nyitvatartási időt és a weboldaluk (vagy ennek hiányában a Facebook-oldaluk) címét is. Budapest mellett a környező települések boltjait is megtalálhatjuk a térképen, így többek között a váci, visegrádi, gödöllői és érdi boltokat és szervizeket is megnézhetjük rajta.

A Magyar Kerékpárosklub a térképpel együtt egy Google táblázatot is megosztott, ahova bárki felviheti a módosítási javaslatait akár a boltok adataival, akár új boltok ajánlásával kapcsolatban, ezzel garantálva, hogy a térkép mindig naprakész maradjon.

(Magyar Kerékpárosklub, Fotó: Barancsi Dóra/EyeEm/Getty Images)

További cikkek a témában:

Legyártották a hárommilliomodik biciklit a magyar bringagyárban Nahát, eddig nem is tudtuk, hogy Magyarország e-bike-nagyhatalom!

Akár 150 ezer forintos állami támogatást is lehet igényelni elektromos kerékpárokra Az első pályázási időszak november 23-án indul, a pályázók akár a bicikli árának a felét is megspórolhatják.

Nagy siker a nagykörúti kerékpársáv, kérdés, hogy marad-e A Magyar Kerékpárosklub adatai szerint az ideiglenes kerékpársáv májusi kialakítása óta meghatszorozódott a Nagykörút kerékpáros forgalma, ami így a második legnépszerűbb kerékpáros útvonallá vált a városban. A BKK most kérdőívben kéri ki a budapestiek véleményét, hogy maradjon-e.


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.