Dél-Koreában már városokban is tesztelik a légitaxikat 2020 / 11 / 28 / Bobák Áron

Dél-Korea talán mindenki másnál előbb jár a légitaxi-technológia adoptálásában, hiszen egyedüli országként már nem csak programjuk, de pontos céldátumuk is van a technológia bevezetésére. A tervek szerint négy év múlva már ilyen járművek fogják szállítani az embereket Szöulban, ennek jegyében pedig nemrég a kínai Ehang az ország három különböző pontján is tesztrepüléseket hajtott végre. Az Ehang-216-tal végrehajtott tesztek remekül demonstrálták a technológia különböző felhasználási területeit, ami a személyszállítás mellett a sürgősségi orvosi ellátásra és a turisztikai célú felhasználásra (azaz városnézésre) is kiterjed.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
A Max Space stadion méretű, de olcsón és könnyen telepíthető űrállomásokat ígér. A 2026-ban fellőtt első modult követően pedig ilyenekben élhetnek az emberek majd a Holdon, és aztán a Marson is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.