Egy újabb összeesküvés-elmélet a koronavírussal kapcsolatban: az agyroncsoló hőmérő

2020 / 09 / 28 / Rácz Tamás
Egy újabb összeesküvés-elmélet a koronavírussal kapcsolatban: az agyroncsoló hőmérő
Hülyeség, ne hidd el, ne terjeszd, de azért tudj róla, csak hogy tisztában légy vele, mennyire hiszékenyek tudnak lenni az emberek.

Először valami viccelődős címet akartam adni ennek a cikknek: Ne engedd, hogy a homlokodon hőmérőzzenek, MERT KISÜL AZ AGYAD, esetleg A gyíkemberek már a digitális hőmérővel is pusztítják gyermekeinket, de aztán nem mertem. Mert mi van, ha valaki komolyan veszi és tovább terjeszti a hülyeséget?

Persze igazából tök logikus, hogy ez a konteó is megszületett. Az elektronikus infra hőmérő úgy néz ki, mint egy pisztoly, az általában homlokon való mérés pedig olyan, mintha a kezelő folyamatosan fejbelövöldözné az embereket. Ráadásul a hőmérséklet mérése ma már sok helyen kötelező, így remekül mögé lehet képzelni a bevezetéséért felelős manipulatív Háttérhatalmat, a Szabadkőműveseket, a Reptiliánokat vagy a Kis Szürkéket, attól függ, kitől rettegünk a legjobban.

Tovább erősíti a fejlövéses asszociációt, ha esetleg meg is jelenik egy piros pötty a mérés során a vizsgált felület, akár gyermekhomlok közepén. Pont mint a hollywoodi filmeken, amikor célba veszik a kiszemelt áldozatot. És ez a piros pötty valóban egy pont olyan lézersugár, mint amit a fegyverek lézeres irányzéka bocsát ki: egy kis energiájú, a bőrön semmiféle elváltozást nem okozó fénypont.

Hogy működik az infra hőmérő? Úgy, hogy van neki egy "szeme", egy érzékelője, ami az előtte lévő test által kisugárzott infravörös fényt, azaz hősugárzást detektálja. Ennek a sugárzásnak az energiájából számolja ki többé-kevésbé pontosan, hogy mekkora hőmérsékletű is az adott felület. Tehát a műszer nem sugároz: őt sugározza szegény a gyerek homloka!

Íme, egy kedves, túlmozgásos gyíkember a Youtube-on bemutatja, hogyan működik egy ilyen hőmérő:

Ez persze sokak számára felfoghatatlan, érthetetlen varázslat. Ők terjesztik lelkesen ezt az üzenetet (kopipészt a FB-ról, ahol pont olyan hatékonyan terjed, mint maga a koronavírus):

"KÉRLEK, OLVASSÁTOK VÉGIG .
Szeretett és Tisztelt Pedagógusok (Óvoda pedagógusok és Tanárok)!
...akiket ma/holnap/tegnap KÖTelességből kiállítanak az iskola/óvoda bejárati ajtajába egy érintésmentes lázmérővel testhőmérsékletet ellenőrizni...
Kérek MINDEN jóhiszemű PEDAGÓGUST (és azokat is, akik már baromira utálják ezt az egészet, és már fogalmuk sincs, miért pont arra a főiskolára/egyetemre esett annó a választásuk és mást szeretnének csinálni),
hogy:
N E A G Y E R E K E K H O M L O K Á N A K
A K Ö Z E P É N M É R J É K M E G A
H Ő M É R S É K L E T Ü K E T !
Hogy miért ?
Mert az a limbikus rendszer (köztiagy) "kijárata".
(Kineziológiában homlok-tarkó fogásként ismert, avagy "harmadik szem")
Agyunk 3 fő része:
Neokortex, limbikus és kisagy.
Neokortex- a Pedagógus minden nap ide tölti a tudást a gyerekekbe, a hardverbe és akkor boldog, ha amit "betöltött" átmegy a második agyba, azaz a LIMBIKUS RENDSZERBE.
A LIMBIKUS RENDSZER az, ahol a a tudás ösztönné válik. Ami úgy elegyít mindenféle kémiai anyagot, hogy már nem csak elméletben értjük a dolgokat, hanem elkezdjük ösztönösen is érezni. A limbikus rendszer hozza létre az ÉRZÉSEKET ÉS ÉRZELMEKET. Érzelmi szinten tanítja a TESTÜNKET.
Mi történik, ha minden reggel ennek a kimenetébe "belehőmérőzöl egy érintésmentes lázmérővel"?
Egy olyan rezgést, frekvenciát juttatsz a gyerek/felnőtt agyába MINDEN REGGEL (gyerekeknél, kicsiknél gyakorlatilag egy tárva nyitott ajtón át) ami azzal nem kompatibilis, nem természetes, NEM EGÉSZSÉGES!
Ezt most nem érted, nem érzed?
Semmi gond, próbáld ki magadon!
Tapasztald meg! Csináld meg 1x, 5x 10x...meg fogod érezni, amikor telibetalálod...
Kedves Pedagógusok, KÉRLEK BENNETEKET
mérjetek bárhol máshol: csuklón, oldalt, fül mögött...DE NE A HOMLOK KÖZEPÉN (ÉS NE A TARKÓN)!

Gyerekek százai, ezrei mennek így most iskolába és TI álltok az ajtóban, RAJTATOK MÚLIK
Kedves SZÜLŐTÁRSAIM, álljatok ki a gyerekeitekért
Ha ezt most még nem értitek, nem érzitek, csak figyeljétek gyerekeitek viselkedését...
KÖSZÖNÖM, HOGY VÉGIGOLVASTAD, KÖSZÖNÖM, HA TETTÉ VÁLTOD
SZERETETTEL
(amennyiben együtt tudsz ezzel ÉREZNI, nyugodtan oszd meg)"

Az én egyik gyermekem iskolája már ki is küldte a szolgálati közleményt: náluk reggelente néhány szülőtársam kérésére csuklón mérik majd a hőmérsékletet, nehogy megsérüljön a kis agyacskájuk a passzív, semmit ki nem bocsátó műszertől. Más kérdés persze, hogy mennyit ér maga a hőmérőzés egy olyan betegségnél, amelynek két hét is lehet a tünetmentes, de már fertőző lappangási ideje és egyáltalán nem kötelező tünete a hőemelkedés vagy láz. De hogy ártani nem árt, az teljesen biztos, megnyugtathatunk e tekintetben bárkit.

Persze lehet, hogy mi is háttérhatalmista gyíkemberek vagyunk, hiszen az 5G-ről is megírtuk, hogy nem sok értelme van rettegni tőle.


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Gyereket evett az ősmadár a mai Lengyelország területén
Gyereket evett az ősmadár a mai Lengyelország területén
A feltárt gyermeki csontok annyira porózusak voltak, hogy ez alapján keresztülmehetett a madár emésztőrendszerén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.