Elkészült az első videó is a marsi helikopterezésről 2021 / 04 / 21 / Rácz Tamás

Ahogy korábban írtunk róla, a NASA hétfőn sikeres tesztrepülést hajtott végre a Marson az Ingenuity nevű helikopterrel. A Perserverance által a bolygóra szállított eszköz nagyjából háromméteres magasságig emelkedett a felszíntől, ahol 30 másodpercig lebegett, mielőtt visszaereszkedett a Marsra. Bár a videó az űrügynökség közvetítésében is látható volt, a NASA most egy valamivel jobb minőségű, egyperces videót is közzétett a történelmi repülésről, ami bizonyította, hogy a Mars a földinél jóval ritkásabb légkörében is lehetséges felszállni egy helikopterrel.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Rakétákkal szállítaná ki a csomagokat a világ egyik legnagyobb webáruháza
Rakétákkal szállítaná ki a csomagokat a világ egyik legnagyobb webáruháza
Az Alibaba ígéretei szerint a formabontó megoldással akár egy autót is ki tudnak szállítani egy napon belül a világ bármely pontjára.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.