Földönkívüli múmiákat mutattak be a mexikói kongresszusban

2023 / 09 / 13 / Felkai Ádám
Földönkívüli múmiákat mutattak be a mexikói kongresszusban
Állítólag a maradványok nem részei a földi evolúciónak, és a DNS-ük közel harmada ismeretlen a számunkra.

A perui Cuscóból előkerült két állítólagos földönkívüli holttestet átlátszó falú dobozokban mutattak be szerdán Mexikóvárosban.

Az eseményt Jaime Maussan újságíró és ufológus szervezte, aki eskü alatt vallotta, hogy a mumifikálódott példányok nem részei „földi evolúciónknak”, és a DNS-ük csaknem egyharmada „ismeretlen” maradt a számunkra– számolt be róla a mexikói média nyomán az Independent.

Az UFO-láz tetőfokon lángol – különös mód azonban nem is annyira a közvélemény, mint inkább a politikusok táplálják a tüzét. Legutóbb több USA-beli meghallgatást követően a mexikói Kongresszus ült fel a “Földönkívüli-vonatra”, és itt már nem csak beszámolók hangzottak el fura tárgyakról, de egyből prezentáltak is két állítólagos nem emberi, idegen holttestet a mexikói politikusok számára.

Az állítólag a perui Cuscoból előkerült példányokat amolyan vitrinekben állították ki Mexikóvárosban. Jaime Maussan újságíró és ufológus szervezte az eseményt, és az állítása szerint ezek a mumifikált lények nem kapcsolódnak a Föld evolúciós történetéhez, a DNS-ük több mint 30%-a pedig az "ismeretlen" kategóriába tartozik (jelentsen is ez bármit).


A meghallgatás során röntgenképeket is bemutattak a kövületekről

A nyilvános meghallgatáson Maussan különféle videókat mutatott be UFO-król és azonosítatlan jelenségekről, mielőtt felfedte volna az állítólagos idegen maradványokat. Maussan azt is hangsúlyozta, hogy ezeket a példányokat nem UFO-baleset után fedezték fel, hanem ezek megkövült, ősi leletek.

Maussan szerint a Mexikói Autonóm Nemzeti Egyetem (UNAM) tudósai megvizsgálták a mintákat, és – ahogy azt az Independent írja – képesek voltak DNS-bizonyítékot szerezni radiokarbonos kormeghatározás segítségével (ami elég furán hangzik). A kutatók állítólag ekkor állapították meg, hogy a DNS több mint 30%-a nem volt azonosítható más mintákkal összehasonlítva. Azonban akadt még meglepetés: a prezentáció során röntgenfelvételeket is bemutattak, és szakértők állítólag eskü alatt vallották, hogy az egyik holttestben "tojás" volt, és mindkettőben ritka fémekből, például ozmiumból álló implantátumot is azonosítottak.

Igazság szerint már a fenti beszámolóban is akadnak azért a lehetséges következtetéseink szempontjából óvatosságra intő jelek, de ezt egészítsük ki azzal is, hogy Maussannak nem ez az első rodeója, már ami az UFO-múmiákat illeti, mert 2015-ben bemutatott egy “idegen-maradványt”, amiről később kiderült, hogy egy valójában egy kétéves gyermek holtteste volt. A másik ufológus, Maussan társa, Tony Bragalia később egy nyilvános posztban bocsánatot is kért a kétéves őslakos gyermektől, hogy a földi maradványaiból szenzációt csináltak.


A NASA készül rá, hogy a Holdra lépő emberek tevékenységét élőben közvetítse
A NASA készül rá, hogy a Holdra lépő emberek tevékenységét élőben közvetítse
Az előkészületek kezdeti fázisában egy lézerkommunikációs megoldást teszteltek, és a segítségével először küldtek 4K videót földi légi járműről a Nemzetközi Űrállomásra, majd vissza.
Az űrtávcső, ami nagyobb lesz, mint az egész Föld, a fekete lyukak titkait kutatja
Az űrtávcső, ami nagyobb lesz, mint az egész Föld, a fekete lyukak titkait kutatja
Ez a távcső alkalmas lenne arra, hogy kifürkésszük vele a fekete lyukak eddig ismeretlen titkait is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.