Ha lemaradtál róla, most megnézheted a Virgin Galactic történelmi útját, amelynek során először szállítottak űrturistákat a világűrbe 2021 / 07 / 12 / Bobák Áron

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Richard Branson és a Virgin Galactic több vezetője vasárnap egy nem mindennapi utat tett a VSS Unity űrrepülővel a világűr határára és vissza. A közvetítés műsorvezetője az egyik legnépszerűbb amerikai talk show házigazdája, Stephen Colbert volt, míg a stúdióban Veronica McGowan, a Virgin Galactic mérnöke beszélgetett Chris Hadfield egykori asztronautával, és Kellie Gerardival, aki a későbbiekben maga is a VSS Unity egyik utasa lesz. Az alábbiakban a teljes videó megnézhető, de mivel a közvetítés több mint két óráig tartott, így összeválogattuk a legfontosabb momentumokat, amelyek az időpontot tartalmazó linkekre kattintva érhetők el: 12.32 - a közvetítés kezdete; 54.07 - A VSS Unity lekapcsolódik a hordozórepülőről; 55.57 - a VSS Unity eléri a világűr határát; 1.08.10 - a VSS Unity sikeresen landol a Spaceport America kifutópályáján; 2.04.39 - Richard Branson beszédet mond a sikeres misszió után. (Borítókép: Virgin Galactic)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A galaxis leghatalmasabb csillagtömegű fekete lyukát a Földhöz “extrém” közel fedezték fel
A galaxis leghatalmasabb csillagtömegű fekete lyukát a Földhöz “extrém” közel fedezték fel
A most felfedezett fekete lyuk nem csak jóval nagyobb az eddig ismert legnagyobb tömegű lyuknál, a Cygnus X-1-nél, de csillagászati léptékben a Földhöz is nagyon közel helyezkedik el.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.