Ha tényleg léteznek idegenektől származó, "egzotikus" anyagok, ezek segíthetik a technológiai fejlődést?

2023 / 06 / 08 / Felkai Ádám
Ha tényleg léteznek idegenektől származó,
Dr. Garry Nolan, a Stanford Egyetem patológiai tanszékének professzora érdekes ember: megcáfolta az egyik legismertebb UFO-mítoszt, de 100 százalékig biztos benne, hogy idegenek nem csak léteznek, de a Földet is megfigyelik. Elmondta azt is, hogy miként vihetne minket előrébb az idegen, “egzotikus” technológia tanulmányozása.

Dr. Garry Nolan beszélt arról, hogy milyen elképzelhetetlen technológia fejlődést jelentene fajunk számára, ha feltárnánk az idegen űrhajókból vagy “egzotikus járművekből” visszamaradt, különös szerkezetű anyagok titkait. A professzor szerint társadalmunkat alapvetően alakította át a szilícium és a germánium, és még ennél is jelentősebb léptékű forradalmat vár ezen anyagok tanulmányozásától.

A professzor hozzátette azt is, hogy ezen a módon több száz ipari forradalmat ugorhatnánk át egyszerre.

Dr. Garry Nolan, a Stanford Egyetem Orvostudományi Karának Patológiai Tanszékének professzora már korábban is azt állította, hogy az idegenek nemcsak meglátogatták a Földet, hanem évtizedek óta itt vannak, és továbbra is megfigyelnek minket. Nolan professzor kijelentése ma már nem csak a tudományos tekintélye miatt nyer némi többletsúlyt, hanem azért is, mert visszatekintve mintha megjósolta volna, hogy mi fog történni nagyon hamar – tehát hogy előáll valaki a hírszerző közösségből és a Kongresszus elé tárja, hogy az USA nem csak rendelkezik nem emberi eredetű járművekkel, de aktívan tanulmányozza is az ezek mögötti technológiát.

Amerikai hírszerzők a Kongresszusnak: az USA birtokában van több egzotikus, idegen eredetű jármű is A Kongresszusnak nyilatkozó hírszerző szerint egzotikus járművek darabjai, sőt teljes járművek is vannak az USA birtokában, és ezt illegális mód titkolták eddig a Kongresszus elől. A The Debrief cikkében a hírszerzési közösség prominens tagjai nagyon meredek dolgokat állítanak.

Nolan minderről a SALT iConnection 2023 konferencián beszélt a “The Pentagon, Extraterrestrial Intelligence and Crashed UFOs” című előadása keretében.

Nolan “UFO”-kkal kapcsolatos pályafutása éppen egy népszerű “UFO-mítosz” cáfolatával vette kezdetét: a professzor 2018-ban publikált egy tanulmányt, amelyben megcáfolta azt az felvetést, hogy az atacamai humanoid csontváz idegen eredetű lehet. Ezen munkáját követően azonban több pilóta is megkereste őt, akik közel kerültek az UAP-okhoz, valamint az általuk generált mezőhöz. Nolan szerint a pilóták MRI-felvételei az agyi fehérállomány olyan elváltozásait mutatják, amely hasonló a sclerosis multiplexben szenvedő betegekéhez – de egyébként is: a szavai szerint ezek a pilóták a tünetek valóságos “svédasztalát” produkálták.

Nolan professzor az említett előadásában arról is beszélt, hogy meggyőződése, hogy az idegen fajok drónok és a mesterséges intelligencia fejlett formái segítségével figyelik az emberiséget, és kijelentette, hogy a védelmi vállalatok fizikusai, akikkel együtt dolgozott, megosztották az információkat ezekről a fejlett technológiákról, amelyeket a kormány visszaszerzett, és megkísérelték mérnökileg visszafejteni azokat. Mindez tehát egybevág azzal, amiről David Charles Grusch 11 órán át beszámolt a Kongresszusnak – Grusch egyébként a nyilatkozatában konkrét programokat, ezek fedőneveit, titkos helyszíneket (black site-okat) és programban dolgozó személyeket is említett, de ezek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra.

Nolan elmondta azt is, hogy reménykedik abban, hogy a Kongresszus létrehoz egy visszaélést bejelentő programot (whistleblower-programot), amely lehetővé tenné a védelmi minisztérium és más, a programon dolgozó testületek tagjainak, hogy felszólaljanak és megosszák az igazságot. Lényegében tehát épp ez történt meg, és erről számolt be a hét elején a The Debrief cikke.

Nolan a The Debrief cikkében már arról beszél, hogy milyen jeletőséggel bírna, ha tanulmányozhatnánk ezeket az egzotikus anyagokat:

“Az emberi civilizációt teljesen átalakította valami olyan apróság, mint a szilícium vagy a germánium – megteremtve az integrált áramkörök alapját, amelyek a számítástechnika, és most már a mesterséges intelligencia alapjául is szolgálnak.

Az állítólagos rendellenes (egzotikus vagyis nem emberi eredetű – a szerk.) anyagok kis mintáinak tanulmányozása jelenleg felfoghatatlan előnyökhöz vezethet az emberiség számára. Amit elérhetünk, az több száz technológiai forradalom távlatában állhat előttünk. Ez nagyobb változást hozhat az emberiség számára, mint amit a mikroprocesszor jelentett. Képzeljük el, mire lennénk képesek, ha csak egy szemernyi tudással is rendelkeznénk ezen eszközök működésével kapcsolatban!”

(Kép: Flickr/new 1lluminati)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Az állóképesség már nem szükséges követelmény az extrém túrázáshoz – legalábbis ezt ígéri a sci-fiből szalajtott, AI-vezérelt exoszkeleton.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.