A rakétahátizsák után itt a "helikopter-hátizsák", és már repülnek is vele 2021 / 06 / 04 / Bobák Áron

Amíg a Gravity Industries és más cégek által is fejlesztett jetpackek apró gázturbinákkal működnek, addig a CopterPack a drónoktól kölcsönzött technológiára épít, vagyis a viselője feje mellett két nagy teljesítményű rotor pörög teljes sebességgel. Az ausztrál tervezők a honlapon leírják, hogy az elektromos "helikopter-hátizsák" a szénszálas anyagának köszönhetően meglehetősen könnyű, és egy automata rendszerrel is rendelkezik, ami segít a pilótának egyenesben tartani a gépet. A CopterPackről ennél többet nem is árulnak el, így azt sem lehet tudni, hogy a koncepciót piacra szánják vagy megmarad egy egyedi prototípusnak.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan tudják használni a szolgáltatást.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.