A rakétahátizsák után itt a "helikopter-hátizsák", és már repülnek is vele 2021 / 06 / 04 / Bobák Áron

Amíg a Gravity Industries és más cégek által is fejlesztett jetpackek apró gázturbinákkal működnek, addig a CopterPack a drónoktól kölcsönzött technológiára épít, vagyis a viselője feje mellett két nagy teljesítményű rotor pörög teljes sebességgel. Az ausztrál tervezők a honlapon leírják, hogy az elektromos "helikopter-hátizsák" a szénszálas anyagának köszönhetően meglehetősen könnyű, és egy automata rendszerrel is rendelkezik, ami segít a pilótának egyenesben tartani a gépet. A CopterPackről ennél többet nem is árulnak el, így azt sem lehet tudni, hogy a koncepciót piacra szánják vagy megmarad egy egyedi prototípusnak.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.