Így eszik egy ember, aki nem tudja mozgatni se a kezeit, se a lábait 2021 / 01 / 03 / Bobák Áron

Az emberi agyat a gépekkel összekötő technológiákkal szemben számos ellenérv felmerült, de az biztos, hogy ha jól használják, az agy-gép interfész csodákra képes. Robert Chmielewski egy szörfbaleset óta például szinte alig tudta mozgatni a végtagjait, a John Hopkins Egyetem kutatóinak - és az általuk fejlesztett két robotkarnak - hála viszont most mégis képes rá, hogy önállóan egyen - még ha egyelőre elég lassan is. (Borítókép: John Hopkins Applied Physics Laboratory)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az egész világot elláthatná inzulinnal egy nagy csorda génmódosított tehén teje
Az egész világot elláthatná inzulinnal egy nagy csorda génmódosított tehén teje
Olcsóbb és több inzulin – ezt ígéri a biotechnológiai csoda, a barna tehén, amely nem csak tejet, de mellette humán inzulint is termel.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.