Így nézheted a Giro d'Italiát a mobilodon

2022 / 05 / 11 / Bobák Áron
Így nézheted a Giro d'Italiát a mobilodon
Bár az idei kerékpáros körverseny első három, magyarországi szakaszát az M4 Sport is élőben közvetítette, a közszolgálati csatorna a verseny olaszországi részét már nem adja le, így akik kíváncsiak rá, hogyan teljesít a mezőny három magyar versenyzője, azok kénytelenek más megoldás után nézni.

TV-előfizetés esetében viszonylag egyértelmű a helyzet, hiszen a Girót az Eurosport közvetíti, ami mind a Vodafone, mind a Magyar Telekom, mind a Flip, mind a Digi műsorkínálatában elérhető. Utóbbi esetében a sima DigiTV előfizetésben találjuk meg az Eurosportot, ami havi 3100 forintba kerül, a Telekomnál legalább Telekom TV M előfizetésre lesz szükségünk (3600 ft/hó+internet-előfizetés), a Vodafone-nál pedig a TV HD Basic előfizetéssel (5600 ft/hó) - új előfizetők esetében TV Comfort csomaggal - érhető el a sportcsatorna.

A Giro követése mobilon sem sokkal bonyolultabb, hiszen a körverseny élő közvetítése elérhető az Eurosport alkalmazásában (Android/iOS), havi 1790 forintos előfizetési díjért. Az applikáció bizonyos okostévéken is elérhető, így ha ebben a listában megtaláljuk a saját tévénknek megfelelő típust, akkor előfizetés után tévén is tudjuk nézni a Girót. A verseny szintén elérhető a Global Cycling Network streamingplatformján, a GCN+-on is, igaz, valamivel drágábban. A havi 2690 forintos előfizetési díj azoknak lehet jó befektetés, akik amúgy is imádják a bringázással kapcsolatos műsorokat, hiszen a GCN+-on a Giro mellett is rengeteg közvetítést, kerékpáros dokumentumfilmet és egyéb néznivalót találhatunk. Ezt Androidra innen, iOS-es készülékre pedig innen tölthetjük le.

Ha mobileszközön szeretnénk nézni a Girót, akkor sem feltétlenül kell előfizetnünk külön az Eurosportra: ha már van a Vodafone-nál vagy a Diginél olyan előfizetésünk, ami tartalmazza a sportcsatornát is, akkor a mobilalkalmazás letöltésével telefonon, tableten is nézhetjük a műsort extra díj nélkül (Vodafone TV: Android/iOS, Digi Online: Android/iOS). A csatorna megtalálható a Telekom TV Go Szuper Családi Csomagjában is, azonban ha csak a Girót akarjuk nézni, akkor emiatt nem éri meg 3600 forintért előfizetni rá, míg a Yettel TV esetében erre egyelőre nincs is lehetőségünk.

(Borítókép: Tim de Waele/Getty Images)

Kipróbáltuk az appot, ami segít kiigazodni a streaming-káoszban A Plex-szel ki lehet deríteni, hogy melyik film melyik streaming platformon érhető el.


Ebben a videóban egyenesen berepülünk egy fúziós reaktor belsejébe
Ebben a videóban egyenesen berepülünk egy fúziós reaktor belsejébe
A videó nem csak látványos, hanem pontos, koherens és reális is – avagy: igen, így működik belülről egy tokamak.
Porszívólábú robotkutya tisztítja a strandokat
A VERO névre keresztelt robot két mélységérzékelő kamera valamint egy úgynevezett konvolúciós neurális hálózat segítségével képes azonosítani az eldobált cigarettacsikkeket, majd a hátára szerelt porszívót bekapcsolva felporszívózni azokat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.