Ilyen lesz az utazás a több mint 1000 km/h-s sebességgel száguldó Hyperloopban 2021 / 01 / 28 / Bobák Áron

Richard Branson vállalata, a Virgin Hyperloop tavaly novemberben már emberekkel is tesztelte a szupergyors közlekedést lehetővé tevő technológiát, most pedig egy hosszabb animációban mutatják meg, pontosan milyen lesz a közlekedés jövője. A légritkított csőben közlekedő kabin első ránézésre nem sokban különbözik egy nagy sebességű vonat első osztályától, ugyanakkor az oldalán egyáltalán nincsenek ablakok, így az utasok valószínűleg semmit sem fognak belőle érzékelni, hogy milyen hatalmas sebességgel haladnak. A Virgin Hyperloopnál úgy számolnak, hogy az első vonal jó esetben már 2030 környékén megnyílhat, az árakról viszont egyelőre csak annyit tudhatunk, amennyit a vállalat vezérigazgatója elárult: “ha nem lesz elég olcsó, az emberek nem fogják használni”.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
A Toyota két új, elektromos koncepcióautót mutatott be
A Toyota két új, elektromos koncepcióautót mutatott be
A két új, kifejezetten európai piacra szánt elektromos autó két éven belül kereskedelmi forgalomba kerül a gyártó ígérete szerint.
Hidrogénbuszokkal utazhatunk decembertől néhány helyen az országban
Hidrogénbuszokkal utazhatunk decembertől néhány helyen az országban
Két darab, hidrogént fogyasztó, vízpárát eregető busz indult el próbaüzemben, hat magyar város közlekedésében próbálják ki őket.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.