Ilyen lesz az utazás a több mint 1000 km/h-s sebességgel száguldó Hyperloopban 2021 / 01 / 28 / Bobák Áron

Richard Branson vállalata, a Virgin Hyperloop tavaly novemberben már emberekkel is tesztelte a szupergyors közlekedést lehetővé tevő technológiát, most pedig egy hosszabb animációban mutatják meg, pontosan milyen lesz a közlekedés jövője. A légritkított csőben közlekedő kabin első ránézésre nem sokban különbözik egy nagy sebességű vonat első osztályától, ugyanakkor az oldalán egyáltalán nincsenek ablakok, így az utasok valószínűleg semmit sem fognak belőle érzékelni, hogy milyen hatalmas sebességgel haladnak. A Virgin Hyperloopnál úgy számolnak, hogy az első vonal jó esetben már 2030 környékén megnyílhat, az árakról viszont egyelőre csak annyit tudhatunk, amennyit a vállalat vezérigazgatója elárult: “ha nem lesz elég olcsó, az emberek nem fogják használni”.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.