Kétperces videóba sűrítette a NASA az amerikai űrhajózás legújabb mérföldkövét 2020 / 11 / 19 / Bobák Áron

"Egy új éra kezdete" - így jellemezte a Dragon űrhajó parancsnoka, Michael Hopkins a magyar idő szerint hétfő hajnalban végrehajtott kilövést, aminek keretében a NASA három, valamint a japán űrügynökség egy asztronautája érte el a Nemzetközi Űrállomást. A misszió különlegességét az adja, hogy a májusban végrehajtott sikeres teszt után ez volt az első alkalom, amikor a SpaceX már "menetrendszerűen" szállított űrhajósokat az ISS-re, ezzel pedig 2011 után újra az USA-ból indulhatnak útjukra az amerikai asztronauták. Az eseményről a NASA egy kétperces videót is összevágott, amelyben az előkészületektől egészen a megérkezésig követhetjük végig a misszió útját. (Borítókép: Spacex)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.