Kétperces videóba sűrítette a NASA az amerikai űrhajózás legújabb mérföldkövét 2020 / 11 / 19 / Bobák Áron

"Egy új éra kezdete" - így jellemezte a Dragon űrhajó parancsnoka, Michael Hopkins a magyar idő szerint hétfő hajnalban végrehajtott kilövést, aminek keretében a NASA három, valamint a japán űrügynökség egy asztronautája érte el a Nemzetközi Űrállomást. A misszió különlegességét az adja, hogy a májusban végrehajtott sikeres teszt után ez volt az első alkalom, amikor a SpaceX már "menetrendszerűen" szállított űrhajósokat az ISS-re, ezzel pedig 2011 után újra az USA-ból indulhatnak útjukra az amerikai asztronauták. Az eseményről a NASA egy kétperces videót is összevágott, amelyben az előkészületektől egészen a megérkezésig követhetjük végig a misszió útját. (Borítókép: Spacex)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Rakétákkal szállítaná ki a csomagokat a világ egyik legnagyobb webáruháza
Rakétákkal szállítaná ki a csomagokat a világ egyik legnagyobb webáruháza
Az Alibaba ígéretei szerint a formabontó megoldással akár egy autót is ki tudnak szállítani egy napon belül a világ bármely pontjára.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.