Kórházba szállították Donald Trump elnököt

2020 / 10 / 03 / Felkai Ádám
Kórházba szállították Donald Trump elnököt
Antitestkoktélt kapott, fáradt, és a következő napokban a kórházból fog dolgozni.

Megírtuk, hogy Trump bejelentette a Twitteren, hogy ő és a First Lady egyaránt pozitív koronavírus tesztet produkáltak. Most pedig az elnököt átszállították a Walter Reed kórházba, hogy pár napot bent töltsön a diagnózist követően -- írja a CBS News. A Fehér Ház orvosa korábban közölte, hogy az elnök a nap folyamán fáradtnak érezte magát, és antitestkoktéllal kezelték.

Az Associated Press értesülése szerint az elnök a saját lábán sétált ki a Fehér Házból, és felemelte a hülykujját, de nem beszélt. Korábban, még mielőtt a kórházba távozott volna, az elnök egy videót tett közzé. Ezen úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi jól van, de biztosítani kell, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.

A Fehér Ház szóvivője szerint Trumpot csak elővigyázatosságból, valamint kezelőorvosa tanácsára szállították kórházba, és az elkövetkező napokban a kórház elnöki irodájából fog dolgozni. Többen emlékeztetnek arra is, hogy az elnök a kora miatt, valamint mert túlsúllyal küzd, fokozottan veszélyeztetett csoportba tartozik.

Egyébként mind a Demokrata elnökjelölt, Joe Biden, akivel az elnök nyilvános vitát folytatott kedden, mind az alelnök, Mike Pence negatív mintát produkáltak.


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.