Leleplezték a Space Force egyenruháját

2020 / 01 / 20 / Felkai Ádám
Leleplezték a Space Force egyenruháját
Az amerikai Űrhaderő, a Space Force hosszú léptekkel menetel a megalakulás felé, és ezen az úton fontos mérföldkő az egyenruha, amiről első pillantásra látszik, hogy viselője ennek a seregnek a büszke tagja. Illetve pont ez a baj, hogy első pillantásra nem látszik.

Mi is írtunk már az amerikai hadsereg legújabb szervezetéről, a Space Force-ról, amely most végre leleplezte a hivatalos egyenruháját, amely nagyjából pont úgy fest, mint bármilyen más egyenruha -- amivel csak az a baj, hogy az űrben viszonylag ritka az az erdős-bokros környezet, amelybe bele lehetne olvadni ezzel a szereléssel.

United States Space Force on Twitter

The first #SpaceForce utility uniform nametapes have touched down in the Pentagon. @EsperDoD @SecAFOfficial @SpaceForceCSO @GenDaveGoldfein @DeptofDefense @usairforce

Erre persze a kommentelők is rájöttek, és éhes pirája rajként vetették magukat a Space Force twitter-posztjára. Egyesek a fent említett különbséget illusztrálták:

JRehling on Twitter

@SpaceForceDoD @EsperDoD @SecAFOfficial @SpaceForceCSO @GenDaveGoldfein @DeptofDefense @usairforce I know this is hard to understand, but on the left there is a picture of camouflage and on the right there is a picture of space. Study these carefully until you can see the difference.

Ám akadt olyan is, aki (kínai piacos pizsamára emlékeztető) alternatív változatot mutatott be:

Robert Skvarla on Twitter

@SpaceForceDoD @EsperDoD @SecAFOfficial @SpaceForceCSO @GenDaveGoldfein @DeptofDefense @usairforce Okay but like you could've done better

Megint más feltette a valahol egyértelmű kérdést: mégis mi a baj a Star Wars rohamosztagosainak az egyenruhájával? További mémeket az eredeti poszt alatt lehet szemezgetni.

(Kép: Pixabay, forrás: twitter)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.