Tisztítja a levegőt, vezeték nélkül tölti a telefonokat és a hangulatvilágításról is gondoskodik az LG kisasztala

2022 / 09 / 20 / Bobák Áron
Tisztítja a levegőt, vezeték nélkül tölti a telefonokat és a hangulatvilágításról is gondoskodik az LG kisasztala
Az LG Puricare Aero tulajdonképpen egy high-tech asztallappal felszerelt légtisztító, ami a gyártó szerint egyesíti a berendezési tárgyak praktikus mivoltát a bútorok esztétikumával.

A szeptember elején megrendezett berlini IFA kiállításon bemutatott eszköz ennek megfelelően számtalan különböző színben, kerek és ovális asztallappal is elérhető lesz, a későbbiekben pedig olyan limitált szériás modellek is piacra kerülnek, amelyeknek mintázata elismert művészek munkáját dicséri.

"A légtisztító a többlépcsős — az LG ultrafinom, porgyűjtő és szagtalanító szűrőit egyesítő — levegőszűrésnek köszönhetően nagymértékben javítja a beltéri levegő minőségét. A szűrésen túl a tiszta levegőről az LG UVnano technológiája is gondoskodik, amely UV-C LED fény segítségével akár 99,99 százalékkal csökkenti a vírusok és baktériumok jelenlétét az Aero Furniture ventilátorlapátjain és azok környékén" - írja az LG sajtóközleménye, ami azt ugyan nem részletezi, hogy a Puricare Aero milyen technológiával tisztítja a levegőt, de ha az LG korábbi légtisztítóit vesszük alapul, akkor ebben a tekintetben feltehetőleg itt sem lesz ok a panaszra.

A levegőáramlás erősségét az asztallap oldalába épített gombokkal valamint okostelefonos alkalmazáson keresztül tudjuk szabályozni, ahogyan az asztalba épített hangulatvilágítást is, amelyből nyolc különböző opció érhető el. A Puricare Aero emellett rendelkezik vezeték nélküli töltési funkcióval is, amely bármilyen Qi-szabvánnyal ellátott okostelefont és fülhallgatót tud tölteni, többek között Samsung és Apple telefonokat is. Ennek maximális teljesítményét az LG nem hozta nyilvánosságra, de az biztos, hogy a megfelelő helyre téve legalább 10 wattal tudjuk tölteni az eszközeinket.

A koreai gyártó a légtisztítóval kapcsolatban kiemelte, hogy annak egyes elemei újrahasznosított anyagból készülnek, emellett a csomagolása is újrahasznosítható. Hogy a Puricare Aero pontosan mikor kerül boltokba és milyen áron lesz elérhető, egyelőre nem tudjuk, így csak az biztos, hogy hamarosan megkezdődik a forgalmazása.

(Fotó: Bobák Áron/Rakéta.hu)

Az igazán okos otthon a villanyszámlán is spórol A Samsung a berlini IFA 2022 kiállításon mutatta be, hogy a mesterséges intelligencia és a hálózatba kapcsolt okoseszközök hogyan tudnak hozzájárulni a fenntarthatósághoz és az energiatakarékossághoz, igaz, ehhez jelenleg még tényleg a legmodernebb háztartási gépekre van szükségünk.


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Jól hangzott, de nem működött az Amazon kassza nélküli boltja
Jól hangzott, de nem működött az Amazon kassza nélküli boltja
Az Amazon négy év után felhagy a projekttel, amelynek az volt a célja, hogy a vásárlók egyszerűen kisétálhassanak a boltból a megvásárolt árukkal anélkül, hogy azért a kasszánál fizetniük kéne.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.