Megtette első bizonytalan lépéseit a 18 méter magas japán robot 2020 / 07 / 24 / Bobák Áron

A Gundam robotok nagyjából olyan szerepet töltenek be a japán popkultúrában, mint az USA-ban a Transformers, ám nagy különbség, hogy ezeket a gépeket emberek irányítják. A hatalmas robotok a '70-es évek óta számtalan filmben, sorozatban, videojátékban és képregényben bukkantak fel, így csak idő kérdése volt, hogy valaki mikor próbálkozik meg egy valódi Gundam megépítésével.                                                                                                                                                                                                                                 Az első fecske szerepét a yokohamai Gundam Factory vállalta, akik januárban kezdtek neki egy 18 méter magas és 25 tonnás robot építésének. Bár a végleges Gundam csak október környékére fog elkészülni, egy kiszivárgott videó alapján elég jól állnak a fejlesztéssel, hiszen a robot már önállóan képes mozgatni a lábát és a testét is.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Digit, Phoenix, Apollo - jönnek a robotmunkások, Magyarországra is
Digit, Phoenix, Apollo - jönnek a robotmunkások, Magyarországra is
Az Agility Robotics Digit gépe az Amazonnál dolgozik, de hamarosan munkába áll egy másik kereskedelmi ellátó cég raktáraiban is. A hozzá hasonló robotokat az árupakolás mellett autógyártók telepein használják egyre gyakrabban.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.