Megtette első bizonytalan lépéseit a 18 méter magas japán robot 2020 / 07 / 24 / Bobák Áron
A Gundam robotok nagyjából olyan szerepet töltenek be a japán popkultúrában, mint az USA-ban a Transformers, ám nagy különbség, hogy ezeket a gépeket emberek irányítják. A hatalmas robotok a '70-es évek óta számtalan filmben, sorozatban, videojátékban és képregényben bukkantak fel, így csak idő kérdése volt, hogy valaki mikor próbálkozik meg egy valódi Gundam megépítésével.                                                                                                                                                                                                                                 Az első fecske szerepét a yokohamai Gundam Factory vállalta, akik januárban kezdtek neki egy 18 méter magas és 25 tonnás robot építésének. Bár a végleges Gundam csak október környékére fog elkészülni, egy kiszivárgott videó alapján elég jól állnak a fejlesztéssel, hiszen a robot már önállóan képes mozgatni a lábát és a testét is.
Kövesd a Rakétát a Facebookon is!
Kövess, üzenj, kommentelj a Rakéta Facebook oldalán!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.