Melyik a legokosabb állat a világon, és melyik a legostobább? – az állati IQ-k nagy összehasonlítása 2022 / 04 / 29 / Felkai Ádám

Hogyan lehet mérni az állati IQ-t, hiszen nem fognak teszteket kitölteni? A WatchData videója számos forráson alapszik (ezek elérhetőek a videó YouTube oldalán), és az IQ-t számos változó segítségével becsülték meg, beleértve az állatok kognitív képességét, az agy szerkezetét, valamint a viselkedésüket. A számok az egyes fajok esetén az átlagot jelölik, és bár 2020-as feltöltésről beszélünk, előfordulhat, hogy bizonyos számok ma már nem relevánsak. Ettől független érdekes elfoglaltság végigvenni az állatvilágot, hogy ki mennyire okos (vagy éppen mennyire nem az), és hogy ki lehet még az embereknél is okosabb. Kép: Pixabay/ilyessuti
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.