Melyik a legokosabb állat a világon, és melyik a legostobább? – az állati IQ-k nagy összehasonlítása 2022 / 04 / 29 / Felkai Ádám

Hogyan lehet mérni az állati IQ-t, hiszen nem fognak teszteket kitölteni? A WatchData videója számos forráson alapszik (ezek elérhetőek a videó YouTube oldalán), és az IQ-t számos változó segítségével becsülték meg, beleértve az állatok kognitív képességét, az agy szerkezetét, valamint a viselkedésüket. A számok az egyes fajok esetén az átlagot jelölik, és bár 2020-as feltöltésről beszélünk, előfordulhat, hogy bizonyos számok ma már nem relevánsak. Ettől független érdekes elfoglaltság végigvenni az állatvilágot, hogy ki mennyire okos (vagy éppen mennyire nem az), és hogy ki lehet még az embereknél is okosabb. Kép: Pixabay/ilyessuti
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Négydimenziós “kísértetet” fogott a CERN-részecskegyorsító
Négydimenziós “kísértetet” fogott a CERN-részecskegyorsító
A részecskék gyorsulását hagyományosan síkban vizsgálják, de egy megjelenő hatás, egyfajta rezonancia miatt szükséges a 4 dimenziós ábrázolás.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.