Melyik projekt áll több kódsorból: egy DVD lejátszóé vagy egy F22–Raptor fedélzeti számítógépé? 2021 / 12 / 04 / Felkai Ádám

A Go Data csatorna háromperces vizualizációja még friss és ropogós, mindössze pár hónapos. A videóban különböző alkalmazások, szoftverek, engine-ek, operációs rendszerek és platformok, valamint egyéb projektek kódsorainak számát hasonlítják össze rendkívül látványosan, „kinyomtatott” formában – egy lapon 56 sor található. Szerencse, hogy mindehhez nem volt szükség valóságos papírra, mert sírnának a fák – a lapok végül olyan magas toronnyá állnak össze, hogy az még a jelenleg a világ legmagasabb épületének számító, 828 méteres Burdzs Kalifa mellett sem törpül el. Aki maga fedezné fel az érdekességeket, az innentől ne is olvasson tovább, hanem indítsa el a videót, a többieknek annyit még szemléletésként elárulunk, hogy a legtöbb kódsort a Human Genome projekt tartalmazza – többet, mint a Google valamennyi szolgáltatása.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Digit, Phoenix, Apollo - jönnek a robotmunkások, Magyarországra is
Digit, Phoenix, Apollo - jönnek a robotmunkások, Magyarországra is
Az Agility Robotics Digit gépe az Amazonnál dolgozik, de hamarosan munkába áll egy másik kereskedelmi ellátó cég raktáraiban is. A hozzá hasonló robotokat az árupakolás mellett autógyártók telepein használják egyre gyakrabban.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.