Melyik projekt áll több kódsorból: egy DVD lejátszóé vagy egy F22–Raptor fedélzeti számítógépé? 2021 / 12 / 04 / Felkai Ádám

A Go Data csatorna háromperces vizualizációja még friss és ropogós, mindössze pár hónapos. A videóban különböző alkalmazások, szoftverek, engine-ek, operációs rendszerek és platformok, valamint egyéb projektek kódsorainak számát hasonlítják össze rendkívül látványosan, „kinyomtatott” formában – egy lapon 56 sor található. Szerencse, hogy mindehhez nem volt szükség valóságos papírra, mert sírnának a fák – a lapok végül olyan magas toronnyá állnak össze, hogy az még a jelenleg a világ legmagasabb épületének számító, 828 méteres Burdzs Kalifa mellett sem törpül el. Aki maga fedezné fel az érdekességeket, az innentől ne is olvasson tovább, hanem indítsa el a videót, a többieknek annyit még szemléletésként elárulunk, hogy a legtöbb kódsort a Human Genome projekt tartalmazza – többet, mint a Google valamennyi szolgáltatása.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az extra csúszós felületű WC-csészének nagy szerepe lehet a víztakarékosságban
Az extra csúszós felületű WC-csészének nagy szerepe lehet a víztakarékosságban
A műanyagból és hidrofób homokszemcsék ötvözetéből készült WC-csésze öblítésére rendkívül csúszós anyagának köszönhetően jóval kevesebb víz is elegendő.
Szokatlan kiegészítők, amelyek a hétköznapokat új szintre emelik
Szokatlan kiegészítők, amelyek a hétköznapokat új szintre emelik
Mi lenne, ha úgy kiabálhatnánk nyilvános helyen, hogy nem zavarjuk vele másokat vagy ha a tükör mondaná meg, hogy a megfelelő ruhát viseljük-e? A Panasonic leányvállalata megoldotta ezeket a problémákat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.