Nosztalgiázzunk a régi Windows operációs rendszerek jellegzetes hangjaival! 2021 / 07 / 25 / Felkai Ádám
Hogyan indult el a Windows 95? Milyen hangon köszönt el tőlünk a Windows 98? Nagyon más volt a régi szép időkben az XP összeomlása, mint az manapság, a Windows 10 estén hallható? Ha valaki ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ, itt helyben megtalálhatja, hiszen a bő 17 perces videó kimerítő tárháza a – talán nem túlzás a jelző – legnépszerűbb operációs rendszer különböző változatai által kiadott, könnyes-mosolygós-fogcsikorgatós emlékeket idéző hangpalettának. Az év második felében pedig amúgy is itt a friss és ropogós Windows 11, vagyis ideje felpattanni a nosztalgiavonatra, és végighallgatni a Windows 1.0-tól kezdve egészen a Windows 10-ig a fülbemászó dallamokat/effekteket. (Kép: Flickr/Fernando Gaebler)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Jól aludni – a legtermészetesebb dolog a világon vagy kifinomult művészet?
Az alvásterapeuta tippjei az alvás higiéniájáról. A fák közötti és a madárházban való alvásról – a legeredetibb alvóhelyekről. És mit csinál valójában egy alvásszakértő sommelier?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.