Négy űrhajó valós idejű repülése, átlátszó rakétatestekkel 2021 / 03 / 23 / Justin Viktor
Az emberiség öt kiemelkedő szuper-vívmánya, öt olyan eszköz melyek önállóan is képesek elérni a világűrt, sőt akár a közeli égitestekre is eljuttathatnak bennünket és műszereinket. Az alábbi videóban valós időben nézhetjük végig az irányítóközpont operátorainak folyamatos állapot és adatközlő háttérzaja mellett, ahogy felemelkedik és pályára áll a NASA Saturn V rakétája, a Space Shuttle űrsikló, a SpaceX Falcon Heavy-je és végül a Space Launch System (SLS), a világ legerősebbjének készülő amerikai hordozórakéta, ami az űrsikló program alkatrészeire épül. Az áttetsző animált rakéták a Kennedy Űrközpontból szállnak fel, és egészen a világűrig kísérhetjük a valós idejű emelkedésüket. A videóban látható üzemanyagok közül piros színnel a kerozint, narancs színnel a folyékony hidrogént, kék színnel pedig a folyékony oxigént jelölték. (Kép: Youtube)  
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Fordítsd a fejére a világot! Fejlessz!
A memoQ, a világ egyik vezető fordítástámogató szoftverének készítője, csapatunk közel 100 nemzetközi szakemberből áll, és folyamatosan keressük az új tehetségeket. Nézz körül az aktuális álláslehetőségek között!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.