Repülni már megtanultunk, de hogy állunk a lebegéssel? Valóra válhat ez az ősi álom is? 2020 / 02 / 24 / Justin Viktor

A súlytalan repülés, vagy helyből tetszés szerinti felemelkedés, amit lebegésnek hívunk lehetetlennek tűnik, pedig nem is olyan régen, még a legnagyobb koponyák is ugyanezt gondolták a repülésről. „A levegőnél nehezebb tárgyak sohasem fognak repülni”-  mondta Lord Kelvin, kémikus, 1885-ben és hát, nem így lett. A YouTube Originals és a BBC Studios a The Edge of Science sorozatában megvizsgálja a kérdést. Rick Edwards a YouTube tudományos közösségének segítségével igyekszik valóra váltani egy életen át kísértő vágyát: lebegtetni a saját testét. Dianna Cowern fizikus és Colin Furze tudományos feltaláló csatlakoznak Rickhez, és együtt megpróbálják őt elemelni a földről, csupán a fizika segítségével. Vajon képesek lesznek rá? (Kép: Pikrepo)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.