Saját, világító bankkártyával rukkolt elő a Razer

2020 / 10 / 27 / Perei Dóra
Saját, világító bankkártyával rukkolt elő a Razer
Az alapvetően gamereknek szóló kiegészítői helyett a cég ezúttal a fintech ipar felé fordult, és az Apple után ő is kiadja egyedi bankkártyáját. Már meg is kezdték annak bétatesztelését, ígéretük szerint pedig még a legkisebb összegű fizetés után visszatérítést adnak.

Az Apple, a Samsung, sőt a Huawei is adott már ki egyedi bankkártyát az elmúlt időszakban, ahogy a Google is rajta van a témán, most pedig úgy tűnik, hogy a Razer kártyája szintén hamarosan rendelkezésünkre áll. Jelenleg még zajlik a fizetőeszköz tesztelése, amit a cég Szingapúrban bonyolít le, és teszi lehetővé ezerháromszázharminchét fő számára annak kipróbálási lehetőségét. A Razer Card a vállalat ígérete szerint számos előnnyel kecsegteti a felhasználókat, ugyanakkor azért vannak apróságok, amik mellett nehéz szó nélkül elmenni. Ilyen például, hogy a kártya - mintegy jelzésképp - világít, ezzel is tudatosítva, hogy egy gamer cégtől származik az ötlete.

A Razer két kártyával, egy hagyományos és egy prémium verzióval jelentkezik, de világítani csak utóbbi fog.

A világítás technológiai hátteréről mostanáig nem közöltek konkrét információt, de valószínűleg az NFC chipen keresztül kapja majd az áramot, melynek köszönhetően fizetéskor világít.

A Razer nem hozott létre egyedi banki hátteret a kártyához, helyette a Visa partnereként hozta létre azt. A bankkártya használata során egy százalékos visszatérítés jár, amit ténylegesen minden pénzmozgásnál jóváírnak függetlenül attól, hogy éppen hol és miért fizettek vele, így megéri gyakran használni. A Razer márkaboltjában ellenben már öt százalék visszajár a számla végösszegéből, és ez várható a Razer Gold esetében is. Míg a bétatesztelők jelenleg a mostani költéseikből még tíz százalékos jóváírást kaphatnak a Razernél.

A visszafizetéseknek nincs alsó vagy felső limitje, azért, hogy az igazán drága dolgokat is megérje ezzel vásárolni.

A tesztelőknek a Razer Card rendszere különféle kihívásokat tartogat, melyek teljesítésével szinteket léphetnek, valamint díjakat is nyerhetnek Razer felszerelések formájában, akár kétezer szingapúri dollár értékben is. Amennyiben a kártya frissül, a tesztelők számára a frissítések is ingyenesen hozzáférhetők.

(Fotó: Razer)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Bárkit szuperhőssé változtat a minden terepen használható exoszkeleton
Az állóképesség már nem szükséges követelmény az extrém túrázáshoz – legalábbis ezt ígéri a sci-fiből szalajtott, AI-vezérelt exoszkeleton.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.