Mindenhova követi az embert a Snapchat repülő kamerája 2022 / 04 / 30 / Bobák Áron

A Snapchat 2016-ban mutatta be a Spectacles-t, ami akkora siker lett, hogy már a Facebook is lemásolta. A nyugaton rendkívül népszerű, napi 320 millió aktív felhasználóval rendelkező chatalkalmazás most újabb területen próbálkozik: a Pixy egy kamerával felszerelt drón, amiben az a pláne, hogy képes követni a tulajdonosát vagy akár körözni is a megörökíteni kívánt emberek körül, a felvételeket pedig azonnal átküldeni a Snapchatre. Az egyelőre csak az USA-ban és Franciaországban kapható eszköz 230 dollárba kerül, vagyis valamivel drágább, mint a hasonló képességekkel rendelkező Air Neo, viszont jóval olcsóbb, mint a márkásabb drónok (amik jellemzően ma már szintén rendelkeznek follow me, azaz követés funkcióval). (Designboom)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Most először készültek képek az 1-es blokkban, a katasztrófa elsődleges helyszínén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.