Rendkívül látványos videó mutatja be, mi történik a Starship prototípusának belsejében felszállás közben 2021 / 01 / 26 / Bobák Áron
Az SN-8 tesztje után a SpaceX lassacskán készen áll rá, hogy élesben is kipróbálja a Starship következő prototípusát, aminek a célja változatlan: 12,5 ezer méteres magasságba emelkedni, majd visszatérni a Földre. A három, hiba nélkül lefolytatott statikus teszt után erre a hírek szerint akár már szerdán sor kerülhet, ennek alkalmából pedig a C-bass Productions egy igen látványos animációt is készített arról, mi zajlik a rakéta belsejében egy ilyen teszt alatt. A videó, amelyben a folyékony metánt piros, míg a folyékony oxigént kék színnel jelölték, egy ideális verziót mutat be, vagyis amikor a SpaceX rakétája nem robban fel leszállás közben, de a bent zajló folyamatok szempontjából ez tulajdonképpen mindegy, a dolog akkor is ugyanígy nézne ki, ha a Starship végül az eheti repülését is tűzlabdaként fejezné be.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Kövesd a Rakétát a Facebookon is!
Kövess, üzenj, kommentelj a Rakéta Facebook oldalán!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.