Sydney szinte felrobbant 2024 alkalmából 2024 / 01 / 01 / Bobák Áron

Korábban már írtunk róla a Rakétán, hogy Ausztrália legnagyobb városa nem akármilyen show-val várja az új évet: a mesterséges intelligenciával felturbózott műsor összesen több mint négy óráig tartott, aminek csúcspontján (természetesen éjfélkor) több tízezer rakétával koronázták meg 2023-at és üdvözölték 2024-et. A látványos eseményt élőben is közvetítették, de aki esetleg lemaradt róla, most bepótolhatja a 12 perces műsort, aminek keretében szinte felrobbantották a Sydney-i öblöt átívelő hidat. (Borítókép: Getty Images)
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Skypod robotok dolgoznak a Renault teljesen automatizált központjában
Skypod robotok dolgoznak a Renault teljesen automatizált központjában
A Renault az automatizálás mellett döntött és kétszáz robotot dolgoztat új központjában.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.