Sydney szinte felrobbant 2024 alkalmából 2024 / 01 / 01 / Bobák Áron

Korábban már írtunk róla a Rakétán, hogy Ausztrália legnagyobb városa nem akármilyen show-val várja az új évet: a mesterséges intelligenciával felturbózott műsor összesen több mint négy óráig tartott, aminek csúcspontján (természetesen éjfélkor) több tízezer rakétával koronázták meg 2023-at és üdvözölték 2024-et. A látványos eseményt élőben is közvetítették, de aki esetleg lemaradt róla, most bepótolhatja a 12 perces műsort, aminek keretében szinte felrobbantották a Sydney-i öblöt átívelő hidat. (Borítókép: Getty Images)
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Az elázott mobil menjen azonnal egy zacskó rizsbe? Az Apple szerint semmiképp
Az elázott mobil menjen azonnal egy zacskó rizsbe? Az Apple szerint semmiképp
Évekig tartotta magát ez a tévhit, talán arra is van magyarázat, hogy miért.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.