Terepversenyen méri össze erejét a Jet Suit és egy rally autó 2021 / 06 / 06 / Felkai Ádám

A Gravity Industries Jet Suit-járól már többször is írtunk, a lényeget pedig ebben a cikkben foglaltuk össze. A Jet Suit nem teljesen rakétahátizsák, mivel a kezeken is helyezkednek el hajtóművek, inkább olyan, mintha magunkra hajtogattunk volna egy repülőt. Korábban már több látványos videón mutatták be az öltözék képességeit, most azonban igen egyedi versenyre került sor: terepbajnokság egy Jet Suit, valamint egy sárra, hóra teremtett rally autó között. A ruha előnye, hogy a talaj- és útviszonyok felett áll (szó szerint), viszont az erdei úton, a fák között nyilván nem könnyű a manőverezés. A videót vágás nélkül nézhetjük meg, és előzetesen megtehetjük a tétjeinket is akár.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.