Terepversenyen méri össze erejét a Jet Suit és egy rally autó 2021 / 06 / 06 / Felkai Ádám

A Gravity Industries Jet Suit-járól már többször is írtunk, a lényeget pedig ebben a cikkben foglaltuk össze. A Jet Suit nem teljesen rakétahátizsák, mivel a kezeken is helyezkednek el hajtóművek, inkább olyan, mintha magunkra hajtogattunk volna egy repülőt. Korábban már több látványos videón mutatták be az öltözék képességeit, most azonban igen egyedi versenyre került sor: terepbajnokság egy Jet Suit, valamint egy sárra, hóra teremtett rally autó között. A ruha előnye, hogy a talaj- és útviszonyok felett áll (szó szerint), viszont az erdei úton, a fák között nyilván nem könnyű a manőverezés. A videót vágás nélkül nézhetjük meg, és előzetesen megtehetjük a tétjeinket is akár.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Ilyen volt a világ legkülönlegesebb tömegközlekedési eszközén utazni 120 évvel ezelőtt
Ilyen volt a világ legkülönlegesebb tömegközlekedési eszközén utazni 120 évvel ezelőtt
A wuppertali függővasút még ma is üzemel, igaz, sokat változott.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.