Új név mellé új díjcsomagok is érkeztek a Yettelnél

2022 / 03 / 01 / Bobák Áron
Új név mellé új díjcsomagok is érkeztek a Yettelnél
Ahogy arról január végén már írtunk, a korábbi tulajdonosváltást követően a Telenor Magyarország március 1-től a nevét is megváltoztatta, így a szolgáltatót keddtől hivatalosan is Yettelnek hívják. Az erről szóló sajtótájékoztatón új díjcsomagokat is bejelentettek, és az is kiderült, hogy mi az, ami nem fog változni.

"A Yettel márka indulása egy hatalmas lehetőség arra, hogy a piacon eddig szokatlan, valóban meggyőző szolgáltatásokat kínáljunk meglévő és leendő ügyfeleinknek. Célunk azokra a megoldásokra fókuszálni, amelyek valóban előnyt jelentenek az ügyfeleknek, amelyek segítségével a XXI. században érzik magukat" - mondta el Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója a keddi sajtóeseményen.

Az előfizetéses díjcsomagokkal kapcsolatos legnagyobb változás, hogy az eddigi Hyper díjcsomagokat a Prime váltja. Bár a Yettel tájékoztatása szerint az ügyfeleik a meglévő szerződésükkel az előfizetésüket és a benne foglalt szolgáltatásokat a korábbi feltételekkel használhatják tovább, az új előfizetők és az új díjcsomagra váltó ügyfelek már hat megújult díjcsomagból választhatnak, amelyek ára havi 4490 és 15 990 forint között mozog. A cég képviselője kérdésünkre elmondta, hogy ahogy eddig, úgy a felhasználók az új tarifacsomagokkal is ingyenesen vehetik igénybe a Yettel 5G-szolgáltatását, amely már több mint 200 bázisállomással rendelkezik. A tarifacsomagok fontosabb jellemzőit az alábbi táblázatban szedtük össze.

Az előfizetéses díjcsomagok mellett megújul a kártyás portfólió is. A feltöltőkártyás ügyfeleknek 25 Ft-os percdíj mellett elérhetővé válik a korlátlan netezés lehetősége, 1500 Ft-os feltöltés esetén pedig egy nap korlátlan mobilnet hozzáférést kapnak ajándékba.

A névváltás miatt természetesen megújul a szolgáltató weboldala és mobilalkalmazása is, előbbi március 1-től a yettel.hu címen érhető el, míg a MyTelenort leváltó Yettel Magyarország alkalmazást a Google és az Apple alkalmazásboltjából lehet letölteni.

(Borítókép: Bobák Áron/Rakéta.hu)

Nevet vált a Telenor: Yettel néven folytatják márciustól Az egykor Pannon GSM néven indult szolgáltató 12 év után ismét megváltoztatja a nevét és a logóját is.


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.