Xbox-bőrönd a Microsofttól

2021 / 07 / 31 / Perei Dóra
Xbox-bőrönd a Microsofttól
Az Xbox Australia & New Zealand, valamint a July poggyászgyártó cég kollaborációjának eredménye a legújabb Xbox Series S bőrönd, amely a Yanko Design beszámolója alapján egy az egyben úgy néz ki, mint a konzol: még az oldalán lévő fekete, kör alakú szellőzőnyílást is megkapta.  

A cégek mostanra több ausztrál influenszerhez eljuttatták az utazóeszközt, a Microsoft Flight Simulator konzoljának promóciója céljából. Emellett - szintén az ausztráloknak és új-zélandiaknak - egy Twitter-versenyt is hirdettek, melynek keretében a szerencsés nyertes egy Xbox-bőrönddel gazdagodhat. A bőröndök egyébként egy Xbox Series S-t és egy kontrollert is tartalmaznak. (A termék promóciós időszaka augusztus másodikáig tart, illetve egyelőre úgy néz ki, hogy a Series S bőrönd nem kerül kereskedelmi forgalomba. Persze ez változhat.)

Ugyanis már volt rá példa, hogy a Microsoft az egyik konzoljára formázott promóciós tárgyat készített. Emlékezzünk csak vissza a tavalyi Series X hűtőszekrényekre, amelyet elsőként szintén influenszerek, köztük a YouTuber iJustine és a rapper Snoop Dogg vehettek birtokba. A hűtőszekrény pontosan úgy működik, mint bármelyik másik, csak éppen Xbox Series X dizájnt kapott, az ajtaját kinyitva pedig felcsendül az eszköz indítózenéje.

Az Xbox hamarosan Dwayne "The Rock" Johnsonnal is szövetségre lépett, hogy egyrészt influenszereknek valódi Xbox Series X minihűtőszekrényeket küldjön, másrészt népszerűsítse a színész új energiaital-márkáját. Az Xbox eleinte nem akarta általánosan elérhetővé tenni a hűtőszekrényeket, aztán mégis meggondolta magát, miután az Xbox megnyerte a legnépszerűbb márka Twitter-szavazását.

(Fotók: Yanko Design)

További cikkek a témában:

Mostantól bárki játszhat Xbox játékokkal a számítógépe vagy telefonja böngészőjében Az iOS eszközökön is nyilvános bétába lépett a Microsoft felhőalapú játék szolgáltatása.

Százhúsz játék tűnik el végleg, ha a Sony nyáron bezárja a régebbi konzolok digitális boltjait Masszív gyomros ez a videójátékok történelmének, ugyanakkor rengeteg játék válik így egycsapásra Xbox-exkulzívvá.

A Microsoft gyengébb konzolja lesz az új generáció szűk keresztmetszete? Utalnak már rá jelek, hogy a Series S alacsonyabb számítási kapacitása miatt a fejlesztők kénytelenek kétszer is meggondolni, milyen technológiát használjanak a játékaikban.


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Érkezik az alacsony szén-dioxid-kibocsátású cement Európába
Érkezik az alacsony szén-dioxid-kibocsátású cement Európába
Az ír Ecocem cementje 70%-kal kevesebb üvegházhatású gáz kibocsátásával jár a gyártó szerint és a segítségével a cementipar sokkal fenntarthatóbbá válhat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.